Cristi Balaj, probleme mari după Corvinul – CFR Cluj 4-0: „Nu mai puteam să stau în picioare”

Cristi Balaj s-a arătat extrem de afectat la finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0, din sferturile de finală ale actualei ediții de Cupa României.

Președintele clubului din Gruia a dezvăluit la scurt timp după finalul jocului de la Hunedoara că a acuzat chiar probleme fizice din cauza modului în care s-a desfășurat jocul și, în mod evident, din cauza acestei eliminări total neașteptate din competiția care devenise în ultima perioadă principalul obiectiv al fostei campioane a României în actualul sezon.

Cristi Balaj a fost „băgat în boală” de desfășurarea meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0

Fostul arbitru FIFA a comparat dezamăgirea trăită marți seară la Hunedoara cu cea prilejuită de eliminarea echipei pe care o reprezintă în urmă cu câteva sezoane, când, pe vremea când era antrenată de Dan Petrescu, ea a fost eliminată de armenii de la Pyunik Erevan din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

„Ce senzație? Nu mă simt foarte bine, fizic. Am plecat mai repede, nu mai puteam să stau în picioare. Nu știu, am sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificarea în fața celor de la Pyunik.

Nu vreau să am opinii la cald. Îi felicit pe cei de la Corvinul și în special pe spectatori, a fost o atmosferă frumoasă. Sper cu acest meci să renască fotbalul din Hunedoara, pentru că au o echipă frumoasă. Sunt multe, cea mai mare greșeală este acel cartonaș roșu pe care l-am luat.

Vom discuta intern și vom decide, nu vreau să vorbesc ceva rău de vreun jucător sau de altcineva. Să strângă rândurile. Ar fi un an ratat și suntem vinovați toți atunci. Rămâne de văzut acest lucru. Nu știu, chiar nu știu, mi-e greu să am opinii în acest moment, vorbesc și la cald, la supărare, cel mai potrivit cred că este să încerc să fiu ponderat, am o frustrare imensă.

Chiar nu știu acest lucru, pentru că noi, cu Bilașco, ieri am pornit din Cluj, am stat cu ei tocmai pentru a le explica importanța meciului, faptul că vom juca cu un adversar care nu are nimic de pierdut. I-am rugat să fie înțelepți, să nu provoace, să aibă atitudine”, a spus Cristi Balaj la Digi Sport la finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare