Modul incredibil în care se fac transferurile la FCSB. Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali: „Are câte un pariu personal”

Mihai Stoica îl „înțeapă” din nou pe Gigi Becali, într-o emisiune de televiziune. Președintele Consiliului de Administrație al clubului FCSB a dezvăluit cum se fac unele de transferuri: Gigi Becali pune ochii pe un jucător pe care îl transformă într-un soi de „pariu personal”.

Mihai Stoica a dezvăluit cum face Gigi Becali transferurile la FCSB

Nu mai este un secret pentru nimeni. Gigi Becali este patron, dar și „antrenor” la FCSB, el fiind cel care decide transferurile, echipa de start, dar schimbările din timpul partidelor, din fotoliul de acasă. Mihai Stoica a negat mult timp realitatea de la FCSB, spunând că este vorba de exagerări, dar acum a început să „dea din casă”. Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit cum ajunge Gigi Becali să dea bani mulți pe jucători, iar apoi să regrete amarnic.

„Există şi cazuri în care are câte un pariu personal patronul şi vrea să vadă dacă îl câştigă sau nu, câteodată îl mai câştigă, câteodată nu”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Andrea Compagno și David Miculescu sunt doar două exemple de „pariuri” ale patronului FCSB. Jucătorii au costat împreună aproape trei milioane de euro, dar nu a fost mulțumit de niciunul. Atacantul italian a plecat deja și a primit pentru el 120.000 de euro.

Mihai Stoica a spus însă că Gigi Becali este foarte interesat de părerile oamenilor din staff, în anumite situați. A cerut o analiză atentă înainte să dea 600.000 de euro pe Ngezana, iar acum speră să obțină șapte milioane de euro în schimbul lui. Fundașul sud-african a intrat în echipă după accidentarea lui Chiricheș și a devenit un jucător de bază.

„La Ngezana am dat ok-ul, s-a transferat, s-au transferat şi jucători la care n-am dat ok-ul, nu e atât de important. Important este că, uite, zilele trecute am vorbit de doi fotbalişti, că tot revin la ce am spus mai devreme şi în momentul în care primeşte un feedback bun din partea noastră, nici măcar nu verifică jucătorii respectivi. «A, bun, dacă zici că e bun, îl luăm, ce înălţime are?»”, a mai spus Mihai Stoica.

Topul jucătorilor pe care Gigi Becali a primit cei mai mulți bani

Dennis Man – 13 milioane de euro (de la FCSB la Parma)
Nicolae Stanciu – 9,8 milioane de euro (de la FCSB la Anderlecht)
Vlad Chiricheș – 9,5 milioane de euro (de la FCSB la Tottenham)
Florin Gardoș – 6,8 milioane de euro (de la FCSB la Southampton)
Mirel Rădoi – 6 milioane de euro (de la FCSB la Al Hilal)
Olimpiu Moruțan – 4,5 milioane de euro (de la FCSB la Galatasaray)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare