„Chiar vorbeam cu Mihai Stoica”. Cine este jucătorul de la Rapid pe care Gigi Becali regretă că nu l-a adus la FCSB

Gigi Becali a vrut să-l cumpere pe Ermal Krasniqi. Patronul echipei FCSB a dezvăluit că a vrut să-l achizioneze pe atacantul din Kosovo, dar Dan Șucu a fost mai rapid și l-a cumpărat de la CFR Cluj. Acum regretă că nu a riscat un milion de euro. Cu el în atac nu i-ar fi fost teamă de niciun rival din SuperLiga României.

Gigi Becali regretă că nu l-a cumpărat pe Ermal Krasniqi

Gigi Becali a spus de mai multe ori că nu este interesat de Ermal Krasniqi, dar acum a recunoscut că regretă enorm că nu l-a cumpărat de la CFR Cluj. Când a vrut să facă o mutare în iarnă era deja prea târziu. Dan Șucu l-a cumpărat cu un milion de euro. Internaționalul din Kosovo este „perla” campaniei de achiziții de la Rapid din această iarnă. Oficialii grupării din Giulești au adus șapte jucători, iar investiția totală a trecut de trei milioane de euro.

„Krasniqi e fotbalist. Da? E fotbalist. Nu că Rrahmani, nu că Hasani. E adevărat, că şi ăia sunt fotbalişti buni. Dar cel mai bun de acolo este Krasniqi. Aşa cred eu. Cel mai mult de la Rapid îmi place de Krasniqi.

Dar mie îmi plăcea de la CFR Cluj. Şi nu ştiam de ce nu îl bagă. Am vrut să îl iau eu. Am vorbit la tine la emisiune, l-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

Transferurile făcute de Rapid în această iarnă:

Ermal Krasniqi (25 de ani) – de la CFR Cluj, pentru un milion de euro
Cătălin Vulturar (19 ani) – de la Lecce, pentru 700.000 de euro. A fost împrumutat la UTA
Borisav Burmaz (22 de ani) – de la Vozvodac, pentru 400.000 de euro
Marian Aioani (24 de ani) – de la Farul Constanța, pentru 400.000 de euro
Florent Hasani (26 de ani) – de la KF Tirana, pentru 300.000 de euro
Jakub Hromada (27 de ani) – de la Slavia Praga, împrumut până la sfârșitul sezonului
Damjan Djokovic (33 de ani) – de la FCSB, liber de contract

Gigi Becali și Mihai Stoica, dialog savuros

Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga titlul și spune că nu mai are emoții. Cu toate acestea ar fi vrut ca echipa din Bănie să câștige, mai ales că a și condus. Alexandru Mitriță a deschis scorul, dar Hromada a reușit egalarea în repriza secundă.

„Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci. A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0.

Dar Mihai mi-a spus: «Băi, Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a spus Gigi Becali.

FCSB ocupă primul loc în SuperLiga României și are 12 puncte mai mult decât Rapid. Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regulat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare