Marius Șumudică s-a întors în România și agită apele în SuperLiga. „M-au sunat două cluburi”. De ce merge la Rapid – FCSB

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep și s-a întors în România. Nu vrea să antreneze în SuperLiga, deși a primit două oferte în ultime zile și este tentat tot de Turcia sau de zona Golfului. Antrenorul a anunțat că va merge pe stadion la meciul Rapid – FCSB.

Marius Șumudică a refuzat două oferte din România

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep, echipa pe care a preluat-o într-un moment dificil, când nu avea niciun punct, și s-a întors în România. Susține că nu a fost dat afară și spune că este convins că lucrurile s-au inflamat după ce a anunțat că vrea să-și ia pașaportul turc. Înfrângerea cu Bașakșehir a fost momentul în care a decis că este mai bine să plece, deși discuta cu baskanii de mai multe săptămâni pe această temă.

„Totul a fost concertat, împotriva mea. Atunci am zis că nu mai pot, nu vreau să stau să fiu hulit într-un oraș în care, în ultima zi când mi-am încheiat socotelile, m-am dus pe la bancă, pe la farmacie, să mai cumpăr ce nu se găsește pe aici, și toată lumea mă oprea pe stradă și-mi spunea că mă roagă să nu plec”, a declarat Marius Șumudică, la întoarcerea în România.

În ultima perioadă, în presă au apărut informații că fostul antrenor de la Gaziantep este dorit la FCU Craiova de Adrian Mititelu. Patronul oltenilor l-a ales pe Nicolo Napoli.

„M-au sunat două cluburi din liga națională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu știu nimic, nu am nicio discuție cu dl Rotaru, n-am avut și nu e fair-play să am o discuție cu el atâta timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există și posibilitatea să rămân în țară, dar prioritate e să plec în străinătate, să mă odihnesc două, trei luni și apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a mai spus antrenorul.

Marius Șumudică, în tribune la meciul Rapid – FCSB

Marius Șumudică a ajuns „la fix” în România. Peste 24 de ore va fi în tribună la meciul Rapid – FCSB. Giuleștenii au mutat partida pe Arena Națională pentru a putea să găzduiască aproape 40.000 de spectatori.

„Am bilet în lojă, la derby. Vin să-mi văd echipa pe care o iubesc, cu care am crescut de mic, asta e. Sunt rapidist, nu neg niciodată lucrul ăsta. E un spectacol fotbalistic, trebuia să fie vizionat de foarte multă lume. Probabil, FCSB are un avantaj pentru că joacă pe Arena Națională o dată la două săptămâni”, a mai declarat Șumudică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare