Marius Șumudică a „pariat” o sumă uriașă că nu retrogradează cu Gaziantep. Poveste uluitoare în presa din Turcia

Marius Șumudică a fost la un pas să fie demis săptămâna trecută, iar jurnaliștii din Turcia au aflat ce s-a întâmplat. Baskanii lui Gaziantep au început ședința cu documentul de „divorț” redactat, dar s-au răzgândit, după ce antrenorul a garantat cu salariul pe două luni că echipa nu va retrograda.

Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Marius Șumudică își continuă mandatul la Gaziantep cu o nouă poveste spectaculoasă. Săptămâna trecută a fost la un pas să fie demis de baskanii echipei. Au fost chiar jurnaliști care au anunțat deja că a fost dat afară, iar lucrurile nu au stat foarte departe de adevăr. Doar că antrenorul român „și-a vrăjit” din nou conducătorii și în ședința în care trebuia pus să semneze rezilierea contractului a reușit să întoarcă situația în faviarea lui. Iar la final a avut un vot favorabil de 7 la 6.

Jurnaliștii de la Olay Medya au aflat ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. În momentul maxim al discuției, Șumudică le-a spus baskanilor că este foarte sigur că echipa nu va retrograda. Și a spus că este gata să ofere și o garanție de 100.000 de euro, salariul lui pe aproape două luni, în condițiile în care contractul anual este de 700.000 de euro.

Primul meci al celor de la Gaziantep după evenimentele din ultimele zile va avea loc pe 4 martie, contra celor de la Antalyaspor.

Baskanii lui Gaziantep l-au reconfirmat pe Marius Șumudică

Jurnaliștii au aflat că cei care conduc clubul au fost impresionați de faptul că Marius Șumudică a fost foarte încrezător că echipa nu va ajunge în liga a doua. Acesta este motivul care i-a determinat să nu-l mai dea afară.

„Consiliul de administrație al clubului de fotbal Gaziantep s-a reunit astăzi pentru a evolua problemele de pe ordinea de zi. După discuții de lungă durată, consiliul nostru de administrație s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică și au făcut un schimbi de opinii asupra situației actuale a echipei.

În urma discuțiilor s-a ajuns la un consens că echipa noastră va depăși aceste zile grele în unitate și solidaritate”, a transmis clubul în comunicatul oficial.

Formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani) se află pe loc retrogradabil, după 27 de etape, iar deasupra linie din clasament se află trei echipe la doar un punct distanță.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare