Marius Șumudică aruncă bomba în cazul negocierilor cu Petrolul. Fanii „găzarilor” au mers la antrenor acasă pentru a-l convinge să vină la Ploiești

Marius Șumudică a fost principalul om pe care Petrolul Ploiești l-a dorit pentru postul de antrenor al echipei, după despărțirea de fostul tehnician, Florin Pîrvu. „Șumi” a dezvăluit cum au decurs negocierile cu „lupii galbeni”.

Un detaliu foarte important din situația actuală a clubului prahovean l-a determinat pe Marius Șumudică să se gândească foarte bine la oferta primită din partea lui Marian Copilu, cu care este și amic.

Marius Șumudică nu vine la Petrolul. Fanii l-au implorat să semneze

Marius Șumudică a dezvăluit motivele pentru care a refuzat să accepte postul de antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, mărturisind și faptul că a fost aproape de a semna o înțelegere cu „găzarii”. Tehnicianul a vorbit despre fanii ploieșteni, care l-au sunat și au venit chiar și la el acasă, pentru a-l convinge să se alăture clubului prahovean.

„Și azi dimineață m-au sunat. De la Petrolul, nu stau să mă ascund… Au venit suporterii la mine acasă… Au venit în fața casei, am vorbit cu liderii, m-au sunat și suporterii. Au început să-mi scandeze numele.

În fine… Lucruri frumoase, care te mișcă. Dar în momentul ăsta nu sunt pregătit să preiau nicio echipă până la vară. Vă spun ceva! Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene… Eu voiam să joc barajul”, a declarat Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

„Mă duc pentru o lună jumate să ce?!”

Fostul antrenor de la Gaziantep nu s-a oprit. Marius Șumudică a oferit mai multe detalii despre motivul refuzului său. Acesta a afirmat chiar și faptul că nu există cale de întoarcere, decizia sa fiind definitivă, având în vedere faptul că ploieștenii nu dețin licența pentru participarea în cupele europene.

„M-aș fi dus cu mare plăcere și încercam să prind locul 7-8. Să am o șansă să joc un baraj. Așa se duce Șumudică la Petrolul. OK! Îi iau de pe locul 10, ce să fac cu Petrolul mai mult de-atât. Pot să fac mai rău, ferească Dumnezeu! Nu merge treaba, că nu sunt Guardiola. Mă duc pentru o lună jumate să ce?!

Dacă ar fi fost vreo echipă de play-off și cu șanse reale de a se bate la un trofeu… Așa nu. Îmi pare rău, dar în momentul de față… Am muncit mult, șapte ani am antrenat în străinătate. Cu tot respectul, dar în momentul de față ar fi dificil să antrenez o echipă de play-out”, a spus Marius Șumudică în încheiere, conform sursei precizate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare