Marius Șumudică a confirmat ofertele din Superliga: „Mi-e greu să îl refuz pe prietenul Marian Copilu”

Marius Șumudică a confirmat că a primit mai multe oferte din Superliga în ultimele zile, de când s-a despărțit de turcii de la Gaziantep FK.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a adus în discuție variantele FC Voluntari și Petrolul Ploiești, dar, chiar dacă a recunoscut că ar fi existat unele motive care să îl determine să dea curs uneia dintre aceste oferte, a explicat că a fost nevoit să refuze din cauza unor probleme personale, care de altfel au condus și la despărțirea sa de clubul turc.

Marius Șumudică a explicat de ce a fost nevoit să refuze ofertele primite de la FC Voluntari și Petrolul

Marius Șumudică a ținut să precizeze că a fost realmente impresionat de insistența cu care a fost căutat în ultimele zile de către oficialii, și chiar și suporterii, clubului de pe „Ilie Oană” și, de asemenea, a vorbit și despre relația specială pe care o are în continuare cu Marian Copilu, omul care se ocupă în cea mai mare parte de chestiunile de natură sportivă de la Petrolul, dar care în același timp a „pompat” și destul de mulți bani în club în ultimele luni.

Este cunoscut faptul că Șumudică și Copilu sunt foarte buni prieteni din perioada, destul de scurtă ce e drept, în care ei au colaborat la CFR Cluj. Prin prisma aceasta, decizia de a refuza oferta „lupilor” a fost una foarte dificilă pentru antrenor, după cum chiar el a explicat.

Antrenorul traversează o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere personal

„(n.r. despre varianta FC Voluntari) Practic aș traversa doar strada și aș ajunge la stadion. Da, este adevărat că au fost discuții din partea celor de la Voluntari și Petrolul, dar am refuzat pentru moment. De fapt, întoarcerea mea în țară, demisia mea (n.r. de la Gaziantep) au fost generate de niște probleme familiale, care necesitau prezența mea în sânul familiei.

Am considerat la momentul respectiv că este mult mai importantă prezența mea în sânul familiei, nu am fugit de acolo, luasem echipa la 0 puncte. Ajunsesem să fim la un punct de salvare. Ieri (n.r. în meciul câștigat cu Beșiktaș) practic cei mai buni jucători de pe teren au fost aduși de mine, Niță, Drăguș, Sorescu.

Mi-e greu să refuz Petrolul, mi-e greu să îl refuz pe Marian Copilu, este prietenul meu. M-au sunat suporterii să mă convingă să vin la Petrolul, un nume mare, un brand, dar în momentul de față chiar nu mă simt pregătit. Nu am primit atâtea telefoane de la un club ca să mă convingă cât am primit azi de la Petrolul”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare