Marius Ștefănescu, de la Sepsi, s-a apărat în faţa acuzaţiilor că s-ar da „lovit” la meciurile cu FCSB. Ce spune şi despre un transfer

Marius Ştefănescu, de la Sepsi, s-a aflat, în ultima săptămână, în centrul unui scandal ca urmare a absenţei sale de la partida cu FCSB. Jucătorul covăsnenilor a fost suspendat, după cumul de cartonaşe galbene. Meciul FCSB – Sepsi s-a încheiat 2-1.

Ştefănescu mai lipsise de la meciurile contra formaţiei lui Gigi Becali şi în sezonul regular.

Ştefănescu explică suspendarea

Mijlocaşul a decis să vorbească în acest caz. A menţionat că, în momentul în care a luat cartonaşul galben care l-a suspendat pentru prima etapă, nici măcar nu ştia pe ce loc va termina Sepsi sezonul regulat şi că va avea meci cu FCSB.

“Nu am vrut să răspund deloc la acest acuzaţii, dar am văzut că s-a vorbit foarte mult în ultimele 3-4 zile şi s-a exagerat. Sunt nişte lucruri care nu sunt adevărate, toată lumea mă ştie, îmi cunoaşte caracterul. Eu nu m-am gândit niciodată să iau acel cartonaş galben, să nu joc cu FCSB.

Nici nu ştiam că jucăm cu FCSB. Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam să terminăm pe 5 şi să jucăm împotriva Rapidului sau CFR-ului, nici acolo nu se ştia. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul. Vreau doar să îmi spun punctul meu de vedere.

A fost un meci cu presiune, cel cu Petrolul. Voiam să intrăm în play-off, iar când am luat golul din minutul 88, mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund pe teren. Ştiam că le mai puteam da gol în 5 minute. Şi când am marcat, am avut un gest nesportiv.

Le-am făcut semn să tacă, arbitrul m-a văzut şi mi-a dat cartonaş galben. Nici nu mă gândeam că acel galben o să scoată atâtea acuzaţii la adresa mea. Aceste lucruri se pot confirma. Am fost răcit, am stat patru-cinci zile acasă. Am fost trist, îmi doresc să joc fiecare meci

Până la urmă este fotbal şi asta este viaţa. Mai iei câte un cartonaş galben şi cartonaş roşu. Cred că este primul caz în care se face atâta tam-tam de la un cartonaş galben. Nici dacă luam cartonaş roşu nu se făcea atâta tam-tam”, a zis Marius Ștefănescu pentru site-ul clubului.

Ar putea rata un transfer

„E clar că pe viitor echipele își vor pune semnul de întrebare când vor vrea să mă transfere: «Băiatul ăsta ce face, trântește meciuri?». Nu e cazul de așa ceva. E clar că imaginea mea a fost pătată.

Chiar nu își aveau rostul aceste acuzații. Eu am contract încă doi ani și jumătate, nu se pune problema să plec, nu știu de unde a apărut informația că am semnat cu altcineva”, a mai declarat Marius Ștefănescu.

Ce afirmase Dan Şucu

Dan Şucu susţine că, din punctul lui de vedere, fotbalistul nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

“Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a vrut să participe la meciul respectiv. Este al treilea meci în care nu a jucat cu cei de la FCSB.

A dat gol în minutul 92, în 94 a luat galben, iar în 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe. Da, știu, e o acuzație gravă”, a spus Dan Şucu la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare