Cazul curios al lui Ştefănescu, de la Sepsi, care mereu a fost suspendat cu FCSB, în acest sezon. Dioszegi: „Sper că e o coincidenţă”

FCSB joacă în prima etapă din play-off-ul Superligii, acasă, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul se dispută duminică, de la ora 21.00.

Interesant este că vedeta covăsnenilor, Marius Ştefănescu, jucătorul care a marcat de 11 ori în acest sezon, va lipsi pentru a treia oară la rând la partidele împotriva trupei patronate de Gigi Becali.

Ştefănescu a luat „galben” cu Petrolul

Este pentru a treia oară la rând când Marius Ștefănescu absentează dintr-un meci cu FCSB. La precedenta partidă, câștigată la București cu 1-0 de roș-albaștri, elevul lui lui Bernd Storck a fost răcit.

De această dată, Marius Ştefănescu a încasat un cartonaş galben în meciul cu Petrolul, ceea ce i-a atras suspendarea. Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre această coincidenţă. Omul de afaceri trage speranţă că n-a fost nimic intenţionat din partea jucătorului de 25 de ani.

„Ștefănescu e suspendat din cauza cartonașelor galbene. Din păcate n-a reușit să joace nici data trecută cu FCSB. Asta e soarta. La asta mă gândeam și eu, dar sunt sigur că Ștefănescu e un jucător cu caracter și știu că nu face el dinadins. La asta mă gândeam, că ceilalți o să spună, ca și data trecută, că Ștefănescu nu joacă cu FCSB. Că n-a vrut să joace, că vrea să meargă la FCSB.

E o coincidență. Eu sper din tot sufletul că e o coincidență (n.r. – că Ștefănescu n-a jucat deloc cu FCSB în acest sezon). Pentru Ștefănescu era super ok să joace cu 15-20 de mii în tribune.

Blaturile în 2024 sunt excluse în prima ligă din România. Cum să meargă patronul sau antrenorul să meargă în fața jucătorilor? Să le spună să nu joace? Bag mâna în cuptor pentru el. Chiar acum sunt lângă cuptor. Ne ocupăm doar cu blaturi la pizza, nu la fotbal”, a declarat Laszlo Dioszegi la emisiunea Fanatik Superliga.

Loţi Boloni la Sepsi?

Laszlo Dioszegi (52 de ani), patronul celor de la Sepsi, a anunțat că oferta pentru Loţi Boloni încă este deschisă.

„Dacă ar fi vrut să vină (n.r. la meciul cu FCSB), mi-ar fi spus. Mai e timp până duminică. Mie încă nu mi-a transmis că vine la meci.

Da, îmi doresc să vină la club, în orice funcție. Manager, director, ce vrea el. Am avea mare nevoie de el. Are un trecut foarte bun în fotbal și poate să ne ajute”, a spus Dioszegi la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare