Marea șansă a lui Radu Drăgușin la Tottenham după criticile primite: „I-a demonstrat lui Ange Postecoglou”

Marea șansă a lui Radu Drăgușin la Tottenham după ce fundașul central român a fost criticat recent pentru prestația din eșecul cu Fulham ar putea fi constituită de evoluțiile sale de la echipa națională.

Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Tottenham Hotspur News. Ei au apreciat că fotbalistul în vârstă de 22 de ani a avut o prestație solidă în partida amicală cu Irlanda de Nord, terminată la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională.

Jurnaliștii apropiați de Tottenham sunt de părere că Radu Drăgușin i-a arătat lui Ange Postecoglou la meciul România – Irlanda de Nord că se poate baza în continuare pe el

Astfel, în viziunea lor, Drăgușin a dovedit că a depășit deja acel moment dificil reprezentat de meciul mai slab făcut de el pe „Craven Cottage” și astfel ar putea să fie considerat în continuare o variantă viabilă de antrenorul Ange Postecoglou pentru centrul defensivei lui Spurs, chiar și în contextul în care titularul Micky van de Ven ar urma să redevină apt de joc după această pauză competițională generată de partidele echipelor naționale.

„Fundașul lui Tottenham i-a demonstrat lui Ange Postecoglou că este gata să lase în spate debutul său dezamăgitor împotriva lui Fulham.

Atunci n-a fost cel mai bun meci al său, deși pare că între timp a depășit momentul, având în vedere evoluția sa impresionantă pentru România.

(…) Acum el trebuie să dovedească tărie mentală și să întoarcă situația în favoarea lui. Și a început perfect această misiune printr-o evoluție plină de încredere în sine cu Irlanda de Nord.

„Rămâne un fundaș cu mult potențial”

I-a arătat lui Postecoglou că încă este nou în Premier League și că, deși vor fi câteva coborâșuri pe drum, încă rămâne un fundaș tânăr cu mult potențial. Vineri a fost aproape impecabil pe linia de fund.

(…) A avut procentaj de reușită 100% la driblinguri, ceea ce îl va încânta în mod special pe Postecoglou (n.r. australianul apreciază fundașii centrali cu joc de picior). A fost o imagine mult mai ok pentru Drăgușin, care va urmări să o țină tot așa când se întoarce la Tottenham”, a scris sursa citată anterior.

Rămâne acum de văzut dacă Radu Drăgușin va reuși să facă un joc solid și în meciul amical de marți seară împotriva naționalei Columbiei, care se va disputa la Madrid, pe stadionul lui Atletico, „Civitas Metropolitano”, astfel încât această analiză făcută de jurnaliștii englezi să capete o viabilitate și mai mare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare