Radu Drăgușin, reacție colosală după înfrângerea Israelului de la barajul pentru EURO 2024! Fotbalistul lui Tottenham nu s-a mai putut abține

Radu Drăgușin a oferit o reacție uriașă la finalul partidei pe care Israel a disputat-o contra Islandei, în vederea calificării la turneul final din Germania. Islandezii s-au impus categoric, scor 4-1, astfel că șansele celor din „Țara Sfântă” de a participa la EURO 2024 s-au năruit.

Fundașul lui Tottenham, aflat în cantonamentul naționalei României, unde pregătește amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, a urmărit prestația unui fost coechipier, ținând să îl felicite pe acesta pentru reușitele din partida cu Israel.

Radu Drăgușin, reacție frumoasă la adresa fostului coechipier, după meciul dintre Islanda și Israel

Naționala care va ocupa ultima poziție în grupa României de la EURO 2024 va fi stabilită la finalul duelului dintre Islanda și Ucraina. Selecționata țării cu care ne învecinăm a reușit să întoarcă scorul contra Bosniei, învingând cu scorul de 2-1.

Zahavi a reușit să deblocheze tabela de marcaj împotriva Islandei, dintr-o lovitură de pedeapsă. Lucrurile nu au continuat într-o manieră bună pentru Israel, la pauză fiind condusă, scor 1-2, după golurile lui Gudmundsson și Traustasson. Israelienii au încasat un cartonaș roșu în partea secundă, iar islandezii au mai punctat de două ori până la sfârșit.

Radu Drăgușin a reacționat, după evoluția excelentă a fostului său coleg de la Genoa, Gudmundsson. „Lăsați-l să gătească”, a transmis internaționalul român, prin intermediul unei postări de pe Instagram.

Owen Hargreaves, cuvinte de laudă despre Drăgușin

Fostul fotbalist al naționalei Angliei a abordat acest subiect, discutând despre apărătorul român și despre calitățile sale. A vorbit și despre debutul unui jucător în Premier League, moment destul de dificil, în care jucătorii resimt o presiune uriașă pe umeri.

„Știm cât de dificil e acest campionat, în special pentru cineva care este titularizat în premieră. Dar el e un jucător grozav și va fi un fotbalist foarte bun. Se pune multă presiune pe cineva care nu este obișnuit să joace într-un meci de asemenea nivel”, a declarat Owen Hargreaves, potrivit tbrfootball.com

  • Owen Hargreaves (43 de ani) a reușit performanța de a câștiga titlul de campion în Premier League de patru ori. De asemenea, fostul fotbalist a cucerit și două trofee ale Ligii Campionilor, cu două formații diferite, Manchester United și Bayern Munchen.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare