Luis Phelipe i-a dat replica lui Gigi Becali, la trei zile după ce patronul de la FCSB a anunțat că brazilianul nu va mai fi folosit! Gol la doar câteva zeci de secunde după intrarea pe teren, în meciul cu Petrolul. VIDEO

Luis Phelipe a venit cu cea mai bună replică pentru Gigi Becali, la doar trei zile de la momentul în care patronul de la FCSB, dezamăgit de evoluția brazilianului din meciul cu FC Voluntari, a anunțat că acesta nu va mai fi folosit la echipa roș-albastră din postură de titular, cel puțin în viitorul apropiat.

În partida cu Petrolul Ploiești de pe Arena Națională, jucătorul adus în această iarnă de la Poli Iași a fost doar rezervă, dar a fost introdus de Elias Charalambous la pauză în locul lui David Miculescu.

Luis Phelipe i-a dat cea mai bună replică lui Gigi Becali, la doar câteva zeci de secunde după ce a fost introdus pe teren în meciul cu Petrolul

La chiar primul atac pus în scenă de liderul din Superliga în partea secundă, Luis Phelipe a reușit să deschidă scorul, după ce a atacat excelent o minge centrată pe jos de Florinel Coman din flancul stâng și a avut parte și de o deviere norocoasă a unui fundaș advers, Valentin Țicu. Până la urmă s-a putut observa că a fost de fapt vorba despre un autogol al căpitanului „lupilor galbeni”, dar, chiar și așa, este clar că fotbalistul sud-american a avut o contribuție importantă la această fază. (AICI VIDEO)

Astfel, sunt șanse destul de mari ca Gigi Becali să își reconsidere poziția față de Luis Phelipe, exprimată la finalul meciului câștigat joi seară de FCSB la Voluntari cu scorul de 2-1.

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a spus atunci Gigi Becali, în direct la Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare