Care va fi salariul lui Florinel Coman, dacă va semna cu VFB Stuttgart. Toate detaliile negocierilor

Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB în vara acestui an, iar transferul la VFB Stuttgart are șanse mari să se realizeze chiar înainte de startul Campionatului European de Fotbal, pe 14 iunie. În presă au apărut detalii de la negocieri și s-a aflat salariul fotbalistului: de trei ori mai mare decât la FCSB.

Câți bani poate câștiga Florinel Coman în Bundesliga

Gigi Becali a avut ofertă de nouă milioane de dolari pentru transferul lui Florinel Coman, în anul 2020, dar acum regretă că a refuzat-o. În vară va sta cu mâinile în sân și va asista neputincios la plecarea jucătorului pe care plătit aproape trei milioane de euro, când l-a cumpărat de la Farul. „Mbappe de la FCSB“ ”are fixată o clauză de rezliere de cinci milioane de euro, dar în condițiile în care în acest campionat a marcat de 14 ori este greu de crezut că nu va exista o echipă care să achite banii.

Adrian Ilie a spus la Fanatik că jucătorul este curtat de VFB Stuttgart. Oficialii formației care ocupă locul trei în Bundesliga sunt gata să achite clauza de cinci milioane de euro și să ofere și un salariu de un milion de euro pe an, susține digisport.ro. La FCSB, Florinel Coman câștigă 360.000 de euro. Fostul internațional a spus însă că discuțiile avansează greu pentru că impresarul jucătorului este dificil de găsit.

TOP 3 salarii de la FCSB
Vlad Chiricheș – 40.000 de euro/lună
Florinel Coman – 30.000 de euro/lună
Darius Olaru și Alexandru Băluță – 20.000 de euro/lună

„Ați vorbit cu Coman despre transferul în Bundesliga?”

Florinel Coman este anunțat titular la meciul FCSB – Petrolul, programat duminică, 3.03.2024, de la ora 20.30. Echipa lui are zece puncte mai mult decât Rapid și speră ca după etapa cu numărul 29, diferența să fie mult mai mare.

„Dacă nu joacă pentru ceva important înseamnă că nu au obiective în carieră. Jucătorii trebuie să aibă lucruri mărețe în minute. Sunt bucuros dacă jucătorii mei au acest lucru în minte. Trebuie să îți pui obiective mereu.

Ați vorbit cu Coman despre transferul în Bundesliga?

Nu, nu vorbim despre asemena lucruri și cred că nu e momentul potrivit să vorbim despre acest lucru”, a spus Elias Charlambous.

Partida FCSB – Petrolul va fi LIVE pe site-ul www.sportpesurse.ro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare