Luis Phelipe, deranjat că nu a fost creditat cu golul din FCSB – Petrolul 1-0: „Am atins mingea, e golul meu!”. Ce a spus despre criticile venite din partea lui Gigi Becali

Luis Phelipe a insistat că golul din meciul FCSB – Petrolul 1-0 i-a aparținut, chiar dacă arbitrul l-a trecut în contul lui Valentin Țicu, drept autogol în mod evident, întrucât mingea respectivă a fost deviată în poartă de către căpitanul „lupilor galbeni”.

Fotbalistul brazilian ajuns în această iarnă la echipa roș-albastră de la Poli Iași a reușit în partida de duminică seară de pe Arena Națională să își pună amprenta asupra tabelei de marcaj la doar câteva zeci de secunde de la momentul în care a fost introdus pe teren de antrenorul Elias Charalambous, în contextul în care după jocul anterior, cel din deplasare cu FC Voluntari, a fost destul de aspru criticat de patronul Gigi Becali.

Luis Phelipe a avut o reacție amuzantă când i s-a transmis că golul din FCSB – Petrolul 1-0 nu i-a fost atribuit

Acum, la finalul meciului cu Petrolul, pe lângă faptul că a insistat că singura reușită i-a aparținut, a vorbit și despre criticile finanțatorului și a subliniat că a fost ajutat să treacă peste momentul dificil de încurajările primite din partea coechipierilor și din partea membrilor staff-ului tehnic.

„Este golul meu, este foarte important pentru mine că am reușit să marchez primul gol pentru FCSB. L-au trecut la el? Dacă vă uitați pe video, am atins mingea, este golul meu.

Trebuie să continui tot așa, să mă antrenez bine. Trebuie să fii pregătit mereu. Acest gol mă face să fiu pregătit. (n.r. despre criticile venite din partea lui Gigi Becali) E normal, e o echipă mare, presiune mare, trebuie să fii pregătit să lupți tot timpul.

Toată lumea m-a susținut, toți jucătorii, este foarte important pentru mine. Este normal, e o echipă mare, presiune mare, trebuie să fii pregătit. Trebuie să continui să lupt, să mă antrenez. Trebuie să câștigăm tot timpul, avem presiunea suporterilor, conducătorilor.

(n.r. despre Elias Charalambous) Mi-a dat multă încredere, să intru în teren și să mă bucur. (n.r. despre meciul cu Rapid) Este un derby, un meci dificil, dar suntem pregătiți”, a spus Luis Phelipe la finalul meciului FCSB – Petrolul 1-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare