Laszlo Dioszegi i-a dat replica lui Victor Angelescu, după acuzele rapidistului: „Aruncă în Sepsi cu noroi”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, i-a dat o replică „tăioasă” lui Victor Angelescu, după ce acţionarul Rapidului a insinuat că meciul FCSB – Sepsi, de duminică seară, va fi unul între prieteni.

Totul a plecat de la suspendarea lui Marius Ştefănescu, având în vedere că jucătorul covăsnenilor va lipsi pentru a treia oară consecutiv la un meci cu roş-albaştrii.

Dioszegi crede că Angelescu face o diversiune

Dioszegi i-a transmis lui Victor Angelescu să nu mai „arunce cu noroi” în Sepsi.

„Mă deranjează foarte tare aceste declarații ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi și mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal? Vrea să scoată din atenția oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Șucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui.

Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu. Eu vă anunț că noi chiar l-am certat pe Ștefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu și cine știe ce se putea întâmpla.

Nu avem nicio înțelegere cu FCSB pentru Ștefanescu. Poftim, dacă Rapidul îl vrea, îi așteptăm cu o ofertă. Cine dă mai mult, acolo o să meargă. Noi nu suntem frați cu nimeni în acest campionat. Am demonstrat că nu suntem cu CFR-ul, iar cu FCSB nici atât”, a spus Laszlo Dioszegi pentru prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare