Scandal înainte de FCSB – Sepsi. Victor Angelescu s-a lansat în acuze grave, cu aluzii-şoc la prietenia dintre cele două cluburi

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, s-a lansat în acuze grave înainte de meciul FCSB – Sepsi, de duminică, ora 21.00, în prima etapă din play-off.

Oficialul din Giuleşti a vorbit despre absenţa lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, care, pentru a treia oară consecutiv, va fi suspendat la un meci cu roş-albaştrii.

Angelescu sune că nu crede în coincidenţe

FCSB se poate distanţa la 7 puncte de Rapid dacă va câştiga meciul cu Sepsi din play-off. Giuleştenii au pierdut, 1-2, cu Farul, vineri, pe teren propriu.

Victor Angelescu crede că transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB este ca şi rezolvat, pentru vara lui 2024.

“La FCSB – Sepsi, e clar că va câştiga. A câştigat ultimele şase întâlniri, i-au cam bătut peste tot. Iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia cartonaş galben în minutul 90+4 după ce dai gol în minutul 90+2.

Ştefănescu nu joacă de trei meciuri contra FCSB-ului. Mă aştept ca de la vară Ştefănescu să joace la FCSB, să fie transferat de Gigi Becali. Un galben stupid, e cel mai bun jucător de la ei.

Dar înseamnă că a făcut-o de vreo trei ori. FCSB ne-a obişnuit să joace cu Iaşiul şi să îl ia înainte de meci pe Luis Phelipe, cu Hermannstadt îl ia pe Baba Alhassan.

Că tot vorbesc ei de omenie. Eu nu acuz, dar spun că nu mi se pare normal. Să iei un cartonaş galben în minutul 90+4 şi apoi să nu joci. Este statistică. Se vede. Sunt multe altele.

Celor care le e frică de omenie au făcut-o de multe ori. Nouă ne-a dat gol Micovschi”, a declarat Victor Angelescu la Prima Sport 1.

Marius Ştefănescu, golgeterul lui Sepsi, va lipsi de la meciul cu FCSB din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare