Jucătorii lui Mircea Rednic s-au înclinat în fața copiilor care i-au încurajat la meciul UTA – FC Botoșani 1-0: „O altă atmosferă”

Jucătorii antrenați de Mircea Rednic au fost susținuți la meciul UTA – FC Botoșani 1-0, din etapa a treia a play-out-ului Superligii, de aproximativ 5000 de copii, plus câțiva însoțitori adulți, conform regulamentului.

După cum se știe deja foarte bine, „Bătrâna Doamnă” a primit recent o sancțiune în acest sens din partea Comisiei de Disciplină și ulterior, alături de Dinamo, a depus un apel, care va fi judecat în cele din urmă pe data de 9 aprilie.

Fotbaliștii de la UTA au fost încurajați de circa 5000 de copii în timpul meciului cu FC Botoșani

Revenind, copiii prezenți vineri după-amiază pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad au făcut o atmosferă foarte agreabilă per total, chiar dacă la un moment dat s-a petrecut și un eveniment nu chiar de dorit în timpul jocului.

La finalul partidei, toți cei trei jucători de la UTA care s-au prezentat la flash-interviu, dar și antrenorul Mircea Rednic, au fost întrebați despre sprijinul primit cu ocazia acestui meci și toți s-au arătat încântați de modul în care s-au manifestat acei copii în tribune.

„Este rezultatul antrenamentelor foarte bune pe care le facem. Mister mi-a dat această șansă, am profitat de ea. Înainte am avut două meciuri în care am făcut două rezultate de 2-2. Am jucat acasă, o altă atmosferă, a fost un sentiment extraordinar să jucăm în fața acestor copii. Mă simt foarte bine, este a doua mea casă. Sunt foarte bucuros pentru oamenii din Arad, că am reușit să le oferim această bucurie”, a spus, de exemplu, portarul ucrainean Danylo Kucher. 

Cum au resimțit „elevii” lui Mircea Rednic acest sprijin

El a fost completat și de coechipierul Claudiu Micovschi, cel care în prezent este doar împrumutat de Rapid la „Bătrâna Doamnă”, până la finalul acestui sezon: 

„Suntem bucuroși, fericiți pentru această victorie, momentan suntem pe primul loc, vedem ce va face U Cluj în următorul meci. Ne-am simțit cu toții foarte bine, mândri chiar, ne bucurăm și le mulțumim că au fost alături de noi. Pot să zic că a fost și norocul de partea noastră. Vreau să îl felicit pe Kucher pentru paradele pe care le-a făcut și în special apărarea, și-a făcut treaba foarte bine. (n.r. dacă va juca pentru Rapid în sezonul viitor) Vom vedea ce va fi. Chiar nu știu ce va fi, mai sunt 6 meciuri foarte importante pentru noi, chiar nu știu, vom vedea”. 

Nu în ultimul rând, fundașul central din Guineea Ibrahima Conte, cel care a decis acest meci cu FC Botoșani în urma primului gol marcat de el de când a ajuns în România, a fost întrebat de asemenea în legătură cu acest subiect.

„E important pentru mine. Mi-a vorbit înaintea meciului Mircea Rednic, mi-a zis să fiu concentrat și mă bucur că am reușit să marchez. Este foarte important pentru mine că am reușit să marchez, am făcut asta și în Ligue 2. Vrem să rămânem pe primul loc în continuare. Superb să îi vezi pe copii în tribune, să îi vezi cum te încurajează, a fost prima dată când am jucat într-un meci doar cu copii în tribune”, a fost răspunsul oferit de el. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare