Mircea Rednic, declarația zilei, după UTA – FC Botoșani 1-0: „Au fost 5000 de copii, să mai adăugăm 5000 de fete frumoase!”

Mircea Rednic a oferit declarația zilei în fotbalul românesc, la finalul meciului UTA – FC Botoșani 1-0, disputat în etapa a treia a play-out-ului actualei ediții de Superliga.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” s-a declarat pur și simplu uluit de atmosfera creată pe stadion de cei circa 5000 de copii care s-au aflat pe stadion la această partidă, parte a sancțiunii primite recent de clubul din Arad după acele incidente dintre suporteri, petrecute înaintea jocului din deplasare cu Dinamo.

Mircea Rednic a găsit un nou argument în favoarea unei eventuale reduceri a suspendării dictate recent împotriva celor de la UTA

Ambele cluburi au depus apel față de decizia dată inițial de Comisia de Disciplină, iar Comisia de Recurs a stabilit joi un nou termen în această speță, pentru data de 9 aprilie.

La finalul acestui meci cu FC Botoșani, Mircea Rednic a spus din nou că își dorește foarte mult ca acea suspendare a terenului pentru patru etape să fie redusă, de data aceasta aducând un nou argument în favoarea dorinței sale, unul inedit.

„Mai sunt 6 meciuri. Sunt 3 puncte importante, dar vreau să încep cu atmosfera care a fost astăzi, incredibil, nu îmi imaginam. Au un mare merit la victoria noastră (n.r. copiii respectivi). Am avut o repriză bună, am și înscris, ne-am creat câteva ocazii. Au avut bara aia la o ezitare pe zonă centrală.

Scopul scuză mijloacele. Am pierdut cu ușurință mingile, nu am mai stat în teren, nu i-am mai blocat (n.r. în repriza a doua). Îl felicit pe Kucher, îi felicit pe fundașii centrali. Mă bucură că jucătorii au înțeles mesajul meu, că e un moment delicat, să nu ai suporterii lângă tine. Mă bucur că am venit de departe.

„Acum au fost 5000 de copii, mai adăugăm 5000 de fete frumoase”

Le-am dat liber mâine, cu toate că nu era în program. Prime nu le-am mai dat, le dau liber, au făcut un efort foarte mare. Asta am vrut, am zis de la început că ne dorim, în sfârșit am ajuns pe primul loc în play-out, ne bucurăm.

Sperăm ca decizia care se va lua va fi pentru fotbal. Acum au fost 5000 de copii, mai adăugăm 5000 de fete frumoase (n.r. râde). Mă bucur că sunt antrenorul lor. Suntem neînvinși după aceste 3 meciuri, mulțumit nu poți să fii, aș vrea să tranșăm jocul mult mai bine, dar 3 puncte, suntem pe primul loc.

Dar încă nu e terminat. Dacă vom câștiga meciul de vineri, cel cu Sibiu, avem șanse să ne salvăm”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului UTA – FC Botoșani 1-0. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare