Epic fail la UTA – FC Botoșani! Chiar dacă la meci au fost prezenți doar copii, tot au fost introduse materiale pirotehnice pe stadion!

Un moment care ar putea fi catalogat drept cel puțin ciudat s-a petrecut în a doua jumătate a primei reprize a meciului UTA – FC Botoșani, disputat în etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Deși partida s-a desfășurat doar în prezența copiilor sub 14 ani, plus câțiva însoțitori adulți, la un moment dat tot s-a putut auzi un zgomot produs de o petardă, urmat de țipete energice, de încântare, ale micuților respectivi.

O petardă a explodat pe stadion în timpul meciului UTA – FC Botoșani, disputat în principiu doar cu copii în tribune

Așadar, se poate spune că acest demers întreprins de Comisia de Disciplină s-a dovedit într-o anumită măsură a fi un eșec în cele din urmă. Asta pentru că, în mod evident, s-a luat această decizie tocmai pentru a fi eliminate de pe stadioanele de fotbal astfel de momente.

După cum se știe deja foarte bine, UTA și Dinamo au fost sancționate inițial cu disputarea fără spectatori a patru meciuri considerate pe teren propriu, ca urmare a acelor incidente petrecute recent înaintea meciului direct de pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală.

Ulterior, ambele cluburi au formulat un apel la această decizie, sperând să fie redus numărul partidelor puse sub semnul acestei sancțiuni. În cursul zilei de joi, Comisia de Recurs a decis să amâne pronunțarea unui verdict în această speță până pe data de 9 aprilie.

La această situație s-a ajuns tocmai pentru evitarea momentelor de acest gen

În paralel cu acest apel, UTA și Dinamo au solicitat către forurile competente din fotbalul românesc să primească totuși acceptul pentru a organiza meciuri în Superliga în postură de gazde cu prezența în tribune a copiilor cu vârste de până la 14 ani.

Această solicitare a fost acceptată, iar „câinii” au fost susținuți etapa trecută la meciul cu Petrolul de către o galerie destul de frenetică de copii, acest lucru întâmplându-se și în cursul zilei de vineri la meciul dintre UTA și FC Botoșani.

Doar că, după cum s-a notat anterior, la acest joc de la Arad nu au lipsit momentele pirotehnice, chiar dacă a fost vorba doar despre un episod izolat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare