Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o primire fantastică la Cluj. „Infern” la hotelul „câinilor”, imaginile sunt spectaculoase. Video

Dinamo a avut parte de o primire spectaculoasă la Cluj, înaintea meciului cu CFR-ul antrenat de Adrian Mutu. Aproape o sută de fani ai „câinilor” și-au așteptat favoriții în fața hotelului și au creat o super-atmosferă. Meciul din etapa cu numărul 27 este programat vineri, 23.02.2024, de la ora 20.00 și va putea fi urmărit pe site-ul Sport pe Surse.

Atmosferă spectaculoasă la Cluj, înaintea meciului CFR – Dinamo

Dinamo a câștigat ultimele două partide din campionat, cu Farul și Oțelul și a urcat pe penultima poziție din clasament. Fanii nu și-au pierdut entuziasmul nici în cele mai grele momente și și-au susținut favoriții și la partidele din deplasare. Următoarea escală este la Cluj, unde echipa lui Zeliko Kopic va înfrunta CFR, obiectivul lui Adrian Mutu fiind victoria în tentativa de a ajunge liderul FCSB, deși distanța este de zece puncte.

Fanii și-au așteptat favoriții în fața hotelului și au creat o atmosfera senzațională având „în arsenal” petarde și fumigene. Jucătorii și oamenii din staff-ul tehnic s-au alăturat acestui spectacol. Fanii au scandat și au cântat minute în șir, iar imaginile spectaculoase au fost postate de YouTube Radio Dinamo1948.

Și la meciul de vineri, 23.02.2024, se anunță o atmosferă superbă. Cele 900 de bilete rezervate pentru Peluza Cătălin Hîldan s-au vândut încă de acum câteva zile, iar la meci sunt așteptați și 1.000 de fani de la Universitatea Cluj, care vor să vină în ajutorul „câinilor”, în duelul cu marea rivală din oraș.

Probleme pentru Zeliko Kopic

Antrenorul Zeliko Kopic are probleme de lot înaintea partidei de la Cluj. Dennis Politic și Ionuț Amzăr nu fac parte din lot și au fost trimiși la Belgrad să fie tratați de celebrul „vraci” Marijana Kovacevic.

„Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranță la meci. Și nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot. Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alții să arate că au calitate. Edgard Ie e pregătit, va fi în echipă.

Atmosfera e mai bună, dar mai avem mult de muncă. Suntem încă în zona retrogradării. Sunt fericit pentru jucători, dar mai avem multe de făcut”, a declarat antrenorul Zeliko Kopic.

Partida CFR Cluj – Dinamo din etapa cu numărul 27 din SuperLiga României este programată vineri, 23.02.2024, de la ora 20.00 și va putea fi urmărită pe site-ul sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare