Lovitură cruntă primită de Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj. Ce se întâmplă cu vedeta Dennis Politic

O lovitură cruntă primită de Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj are menirea de a-i da peste cap lui Zeljko Kopic planurile tactice în perspectiva jocului din Gruia, de vineri seară.

După cum se știe deja destul de bine, în repriza a doua a partidei câștigate de „câini” pe stadionul „Arcul de Triumf” în fața Oțelului Galați, scor 3-1, Dennis Politic, cel mai bun fotbalist al formației din „Ștefan cel Mare” până acum în acest sezon, a acuzat o problemă musculară, motiv pentru care a fost înlocuit în minutul 53 cu Dani Iglesias, după ce anterior, în minutul 3, reușise să deschidă scorul cu o execuție frumoasă, fără preluare, din centrul careului, după o pasă excelentă primită din dreapta de la Hakim Abdallah.

Lovitură cruntă pentru Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj: Dennis Politic nu s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Oțelul

La finalul acestui meci, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit despre acea problemă resimțită, dar a părut destul de optimist cu privire la șansele sale de a se recupera rapid și de a evolua contra celor de la CFR Cluj.

Se pare însă că nu va fi cazul de așa ceva, anunțul în acest sens fiind făcut chiar de către antrenorul Zeljko Kopic cu ocazia conferinței de presă susținute în cursul zilei de joi, premergătoare partidei din Gruia. Pe de altă parte, croatul a transmis și că Edgar Ie este pregătit să intre pe teren.

Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranță la meci. Și nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot. Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alții să arate că au calitate. Edgar Ie e pregătit, va fi în echipă”, a spus Zeljko Kopic.

Zeljko Kopic s-a arătat încrezător în perspectiva partidei din Gruia, după ce a făcut o analiză temeinică a adversarului

Tehnicianul croat a asigurat că echipa sa se va prezenta la un nivel bun în jocul de vineri seară, dar a ținut tototdată să sublinieze că va fi nevoie de o prestație mai solidă decât în victoriile cu Farul și Oțelul pentru ca dinamoviștii să poată spera la un rezultat bun și la Cluj-Napoca.

După aceste două victorii, ne așteaptă un meci tare. CFR Cluj e o echipă cu multă calitate și joacă un fotbal bun. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să fim buni decât în precedentele partide. Am lucrat mult pentru acest meci.

Am văzut că CFR preferă un sistem 4-2-3-1. Am analizat-o și am remarcat anumite tipar, atât în ofensivă, cât și în defensivă. Din punct de vedere tactic, vom fi bine pregătiți. Vrem să luăm puncte din fiecare meci. Vom merge acolo pentru a lupta. Vom face tot ce putem pentru a obține puncte”, a mai spus antrenorul lui Dinamo la conferința de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare