Ionel Ganea, reacție vehementă față de poliție, după ce i-a fost reținut permisul, înainte de România – Irlanda de Nord

Ionel Ganea a oferit o primă reacție, după incidentul în care a fost implicat, înaintea începerii partidei România – Irlanda de Nord, încheiată cu scorul de 1-1, pe Arena Națională.

În urma nefericitei întâmplări care l-a avut în prim-plan pe „Ganez”, fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid a primit o amendă de 2.650 de lei și și-a pierdut permisul de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile. Motivul? Ionel Ganea nu a oprit mașina la semnalele oamenilor legii, în proximitatea stadionului.

Ce a spus Ionel Ganea, după scandalul dinaintea amicalului România – Irlanda de Nord

Ulterior conflictului dintre Ganea și polițiști, acesta a fost dus la secția de poliție, însă nu a petrecut foarte mult timp acolo. „Ganezul” a revenit la stadion, unde i-a urmărit pe „tricolori” în acțiune, dar a ales să plece înaintea finalului meciului.

Nu a oferit o reacție în acel moment, însă a făcut-o astăzi, explicând ce s-a petrecut între el și oamenii legii. În ciuda faptului că a semnat procesul verbal de contravenție, fostul jucător al naționalei României a depus o contestație.

„Veneam de la Făgăraș, nu făceam atâta drum să mă cert cu lumea. Dar agentul îmi tot spunea că în trafic el decide, că nu poate să greșească. Când țipa să calc frâna, i-am zis așa, în glumă: «Dar nu era normal să o spui frumos, nu pe tonul ăsta?». Atunci a luat foc, era agitat și m-a pus să trag pe dreapta, să-mi ia carnetul”, a mărturisit Ionel Ganea, potrivit gsp.ro

Ioan Andone, dezamăgit de Ionel Ganea

„Ando” a fost prezent în tribunele Arenei Naționale, de unde a urmărit prestația „tricolorilor”, care s-au descurcat modest împotriva Irlandei de Nord. Dennis Man a egalat pentru România, în minutul 23, după ce adversarii deschiseseră scorul printr-un debutant, în minutul 7.

După meci, fostul antrenor de la Dinamo și Rapid și-a exprimat opinia față de incidentul în care a fost implicat Ionel Ganea, criticându-l pe „Ganez”. În opinia sa, fostul atacant ar fi trebuit să coopereze cu polițiștii.

„Păcat! Nu știu ce are (n.r. – Ganea). Chiar în halul ăsta? Dacă îți spune Poliția să oprești, oprește, că nu se întâmplă nimic. Vii la meci, vii cu soția. Să te ia duba? E atât de urât! După Ilie Năstase și Lupu e un alt caz. Oprește! Ce îți face? Îți ia carnetul. Și dai carnetul, asta e, ești pieton și mergi cu metroul. E păcat!”, a spus Ioan Andone, după partida România – Irlanda de Nord.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare