Momente șocante pentru Ionel Ganea! A fost ”săltat” de Poliție, înainte de România – Irlanda de Nord

Ionel Ganea (50 de ani) a fost reținut de polițiști chiar în parcarea Arenei Naționale, cu jumătate de oră înaintea partidei dintre România și Irlanda de Nord.

Momente șocante pentru Ionel Ganea. Fostul internațional a venit la Arena Națională pentru a fi alături de ”tricolori”, în primul amical din 2024. ”Ganezul” a ratat însă revederea cu naționala lui Edi Iordănescu din cauza unui incident din parcarea celui mai mare stadion al țării.

Ionel Ganea, ”săltat” de Poliție

Fostul atacant ar fi intrat într-un schimb de replici cu forțele de ordine, în timp ce se afla la volanul mașinii personale. Potrivit Gsp, acesta ar fi intrat în altercație cu polițiștii pentru că nu s-ar fi suspus ordinelor.

Potrivit martorilor, Ganea a fost coborât din mașina sa și urcat pe bancheta din spatele mașinii Poliției.

„Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat femeia prezentă alături de Ionel Ganea în mașină, la câteva momente după incident.

  • 19 goluri în 45 de meciuri are Ionel Ganea în tricoul naționalei

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare