Ioan Ovidiu Sabău, extrem de îngrijorat după Oțelul Galați – U Cluj 1-0: „Ceva se întâmplă, ceva nu e în regulă!”. Detalii despre situația lui Dan Nistor, care a părăsit stadionul cu ambulanța

La finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0 din etapa a cincea a play-out-ului Superligii, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat îngrijorat de modul în care merg lucrurile la echipa sa în ultima perioadă.

„Șepcile roșii” au ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile. În această perioadă, gruparea din Cluj-Napoca a fost eliminată în semifinalele Cupei României, tot de Oțelul Galați, și a ajuns pe locul 10 în Superliga.

Ioan Ovidiu Sabău, semnal de alarmă la finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0: „Ceva nu e în regulă, e clar”

La finalul partidei de la Galați, antrenorul echipei ardelene a ținut să scoată în evidență că este vorba despre o situație foarte complicată și, de asemenea, a oferit și câteva informații referitoare la situația medicală a lui Dan Nistor, cel care a primit o lovitură în zona nasului pe final de meci și a fost transportat la spital pentru că începuse să piardă foarte mult sânge.

„Ar fi fost greu să ajungem să înscriem când nu se câștigă duelurile. Nu ai curaj să îți depășești adversarul, e greu, am ajuns cu foarte puțini jucători în careu. Am fost dominați, au câștigat duelurile, au avut ritm mult mai bun decât noi, asta e realitatea.

E o situație pe care trebuie să o gestionăm foarte bine. Multe lucruri nu le pot spune. Sunt aici să găsesc soluții, nu vinovați. Trebuie să facem o analiză foarte atentă. Trebuie să schimbăm ceva, atitudinea, concentrarea, să avem foame. În timpul jocului, să avem mai multă personalitate, mai mult curaj.

Nu am putut, nu sunt supărat pe ei, și-au dorit. Am schimbat niște jucători care au acuzat niște probleme. Am crezut că venim cu un plus de prospețime. Ceva se întâmplă, ceva nu e în regulă, e clar.

(n.r. despre starea lui Dan Nistor) Se pare că nu e foarte grav, se putea accidenta foarte grav. Nu știu exact, am sunat, așteptăm să vedem, sper să nu fie nimic grav. Foarte grea (n.r. lupta din acest final de play-out)”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare