Gladiatorul Daniel Popa, după Oțelul Galați – U Cluj 1-0: „Sunt obosit, dar trag de mine, cu riscul de a face ruptură”

Daniel Popa a făcut o declarație în forță la finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0, disputat în cadrul etapei a cincea din play-out-ul actualei ediții de Superliga.

Atacantul „șepcilor roșii” a recunoscut că resimte în prezent o anumită stare de oboseală din cauza ritmului alert în care se dispută meciuri oficiale în fotbalul românesc în această perioadă, dar, chiar și în aceste condiții, a subliniat că este extrem de motivat să facă orice va fi nevoie pentru a-și ajuta echipa, chiar dacă acest lucru ar urma să implice și anumite riscuri.

Daniel Popa, lecție de mentalitate la finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0

De asemenea, în aceeași notă, fostul fotbalist de la Dinamo și-a manifestat și optimismul legat de faptul că echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va reuși în etapele următoare să spele imaginea lăsată de ultimele jocuri.

„Din nou am luat un gol ușor, nu trebuia să îl luăm. Probabil că atât am meritat. Am avut într-o săptămână două meciuri, din nou urmează două meciuri foarte grele pentru noi, dar eu sunt încrezător. Dacă suntem bărbați și suntem puternici și suntem caractere, trebuie să câștigăm următoarele două meciuri. Sunt obosit, dar eu nu dau înapoi, merg înainte, trag de mine, cu riscul de a face o ruptură, vreau să joc meci de meci.

(n.r. dacă jocul făcut de el și coechipierii lui în acest meci a fost influențat și de eliminarea din Cupa României, suferită recent tot în fața celor de la Oțelul) Cred că a fost puțin, cu toții ne doream să ajungem din nou în finală. Din păcate nu am reușit. (n.r. despre accidentarea lui Dan Nistor din finalul jocului) M-am speriat puțin, am văzut foarte mult sânge, dar din fericire pentru el nu este ceva grav. A ajuns la spital și o să revină imediat”, a spus Daniel Popa la finalul meciului Oțelul Galați – U Cluj 1-0.

Cum s-au prezentat cele două echipe la această partidă, decisă de golul marcat de Maciel în minutul 40:

Oțelul Galați: Pap – Zhelev, Cisse, Yabre, Gomes – Lameira, Zivulic, Cisotti – Maciel, A. Pop, Bodișteanu
Rezerve: Stoian, Rus, Panait, Farcaș, Tănasă, Malle, Rusevic, I. Neagu, Jardan, Adascăliței, Teles, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

U Cluj: Gorcea – Chinteș, Pițian, Kelven, Chipciu – Bic, Doukoure – Roguljic, Nistor, V. Gheorghe – D. Popa
Rezerve: Gertmonas, Oancea, Peteleu, Masoero, G. Simion, Techeres, Silaghi, Anselmo, Pănoiu, Roger
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: „Oțelul”
Arbitru: Rareș Vidican (Satu Mare). A1: Sebastian Gheorghe (Suceava); A2: Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR: Andrei Antonie (București). Asistent VAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare