Ioan Ovidiu Sabău a anunțat obiective mărețe după U Cluj – UTA 0-0: „Ne dorim să jucăm finala”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat obiective mărețe în actuala ediție de Cupa României, la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0, disputat în etapa a doua a play-out-ului acestui sezon de Superliga.

Antrenorul „șepcilor roșii”, ca omologul său Mircea Rednic, s-a arătat oarecum dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu au reușit să producă prea mult în plan ofensiv.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea o nouă finală în Cupa României, la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0

Totuși, experimentatul tehnician a găsit rapid după acest joc destul de anost o motivație suplimentară, reprezentată de parcursul echipei sale în acest sezon în Cupa României, competiție în care gruparea din Cluj-Napoca a jucat finala în ediția precedentă, pierdută însă în fața lui Sepsi, la Sibiu, după executarea loviturilor de departajare.

La jumătatea săptămânii viitoare, U Cluj se va duela pe teren propriu cu Hermannstadt în faza sferturilor de finală, iar Ioan Ovidiu Sabău a ținut să precizeze că va aborda cu maximă seriozitate această partidă, întrucât această competiție este foarte importantă pentru el.

„Nu vreau să zic prea multe, e mai bine să nu zic prea multe în momentul de față. E un punct muncit și meritat, mai multe nu vreau să zic. Destul de bine organizați. Așa am și pregătit, să fim mult mai atenți la faza defensivă, la meciul pierdut cu 3-1 ne-au surprins cu o posesie prelungită.

A trebuit să găsim la acest joc un echilibru. O primă repriză destul de bună, a doua repriză, anumite momente de joc bune. Trebuia să facem mai multe pentru a obține un rezultat mai bun. Mergem înainte.

Ne dorim să jucăm finala (n.r. în Cupa României), asta ne-am propus, pentru noi e o competiție importantă. O partidă pe care o consider importantă (n.r. cea cu Hermannstadt) și o tratez ca atare, nu se pune problema să joc cu a doua echipă”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare