Analiză dură făcută de Mircea Rednic după U Cluj – UTA 0-0: „Nu am contat”

Mircea Rednic a făcut o analiză destul de dură asupra jocului prestat de echipa sa, la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0, din etapa a doua a play-out-ului actualei ediții de Superliga.

„Puriul” a apreciat că jucătorii săi au fost destul de temători de-a lungul acestui joc, în special în prima repriză, și i-a „taxat” pe aceștia pentru faptul că nu au reușit să își creeze prea multe ocazii importante de gol.

Mircea Rednic, drastic cu fotbaliștii săi la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0

Pe de altă parte, fostul fundaș dreapta a vorbit din nou și despre acea suspendare primită recent de clubul arădean, ca urmare a acelor incidente petrecute înaintea meciului din deplasare cu Dinamo.

„Da și nu, sunt așa un pic supărat, am jucat cu teamă, mai ales în prima repriză, multe greșeli din astea de pasă. Și lor le-a fost teamă, din moment ce au jucat fără atacant. Mă așteptam la mai mult. Este a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm, ne-au lipsit trei titulari, la noi se cunoaște.

E un punct, am trecut pe locul doi, orice punct contează, urmează două meciuri acasă, sper să le jucăm cu suporteri, sunt sigur că o să ne concentrăm să obținem cele trei puncte. E bine că nu am luat gol. Ne-am apărat bine, i-am blocat foarte bine, lui Nistor nu i-am dat șanse să se elibereze. În afară de șutul lui Morar, nu am contat, nu puteam spera la mai mult.

Eu cred că o amendă pentru noi ar fi o suficientă. Și la Dinamo o amendă și o etapă. Ar fi păcat să fim așa de drastici. Nu e normal, jandarmii sau cei care se ocupă de organizare, cei care greșesc trebuie opriți și amendați, ei trebuie să plătească. Vedeți și în străinătate, suporterii fac echipele să joace.

O să fie foarte greu pentru noi. Noi am avut 6 meciuri, 5 victorii și un egal. Sper ca cei care vor judeca să se gândească la binele fotbalului. Am avut jucători la loturi, au venit obosiți, nu a fost ușor, dar sper că punctul ăsta să ne dea încredere și moral bun pentru jocurile de acasă”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului U Cluj – UTA 0-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare