„Îmi doresc un Gigi Becali la Dinamo” . Conducerea lui Dinamo e atacată din toate părțile după ce „câinii” au ajuns ultimii în Superliga

Unul dintre foștii mari fotbaliști ai lui Dinamo, Giani Kiriță, este foarte dezamăgit de conducerea celor de la Dinamo și de modul în care aceștia manageriază clubul din Ștefan cel Mare.

Giani Kiriță, „Dinamo la ora actuală nu are dinamoviști în conducerea clubului „

Fostul fotbalist a observat foarte bine problemele și a prevăzut situația în care se află clubul acum. Giani Kiriță nu vede cu ochi buni strategia pe care conducerea lui Dinamo o are. Alegerea jucătorilor străini, care au salarii foarte mari și care nu dau randament, este unul dintre factorii pe care Kiriță nu este deloc mulțumit.

„Da, cu siguranță mi-aș dori un Gigi Becali la Dinamo. Un om care investește de atâția ani trebuie apreciat. Am spus foarte multe care s-au adeverit și am tras un semnal de alarmă grav de tot pentru oamenii care trebuie să audă.

Din păcate nu a auzit nimeni. Începem cu prima problemă, aducerea a foarte mulți jucători străini la Dinamo. Mă uitam că au venit suporterii la autocar să vorbească cu cei, dar cu cine să vorbească? A venit Patriche săracul la autocar, iar Amzăr se duce la interviuri. Și străinii au salarii de salarii, unii chiar 20.000 de euro pe lună. Nu se poate.” a declarat fostul jucător al lui Dinamo.

Giani Kiriță susține că Dinamo nu poate să facă performanță dacă nu are și dinamoviști în cadrul clubului, iar fanii ar trebui să ceară asta.

„Dar asta e problema la Dinamo. Oamenii ăștia nu știu ce înseamnă Dinamo și nu așa se construiește echipa. Nea Ando la fel vorbește, Nea Cornel Țălnar la fel, toți dinamoviștii așa vorbim, pentru că ăsta este drumul pe care trebuie Dinamo să îl aibă în viitor”, a spus Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

Peluza Sud, război cu șefii lui Dinamo: „Vor să ne țină departe de echipa noastră”

Peluza Sud Dinamo a emis un comunicat acid la adresa conducătorilor lui Dinamo: „În această seară ne-am văzut nevoiți să luăm o decizie grea, aceea de a nu intra la meci. Conducerea clubului a reușit ceea ce Jandarmeria nu a putut: să ne țină departe de echipa noastră”. au declarat cei de la peluza Sud.

Chiar și în aceste condiții, Sud Dinamo nu e dispusă la niciun compromis: „Oricât ne-ar fi de greu să stăm departe de echipă, nu ne putem lăsa striviți de un sistem opresiv, bolnav și, ce e cel mai dureros, girat de conducerea clubului nostru. De la demnitate nu vom face rabat niciodată!!”. au mai declarat aceștia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare