Gigi Becali, un nou derapaj uluitor, după FCSB – FC Botoșani 3-2: „De vină a fost femeia, cum să vină ea peste bărbat să ia decizia?”. Motivul pentru care a iertat-o pe Cristina Trandafir: „Vine la biserică la noi la bază, mă împărtășesc cu ea”

Gigi Becali a generat un nou derapaj uluitor, în cursul zilei de luni, în cadrul unei discuții pe care a avut-o cu reporterii prezenți, în mod tradițional, la reședința sa din Aleea Alexandru, pe seama meciului FCSB – FC Botoșani 3-2.

După ce l-a lăudat pe arbitrul Cătălin Buși, cel care anterior fusese aspru criticat de către Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, patronul liderului din Superliga a ținut totuși să precizeze că echipa sa a fost totuși dezavantajată de arbitraj la un moment dat în acest joc.

Un nou derapaj sexist uluitor făcut de Gigi Becali, după FCSB – FC Botoșani 3-2

Omul de afaceri din Pipera a invocat eliminarea lui Darius Olaru, produsă în minutul 86, și a susținut că anterior ar fi trebuit să se dicteze fault asupra lui Adrian Șut. Totuși, Becali nu a pus această posibilă eroare în seama „centralului”, ci i-a atribuit-o Cristinei Mariana Trandafir, originară din București, care a îndeplinit rolul de arbitru VAR la această partidă.

Finanțatorul vicecampioanei României, în stilul caracteristic, a ținut să sublinieze că, în viziunea sa, femeile nu ar trebui să arbitreze meciuri de fotbal masculin și chiar a sfătuit-o pe cea pe care a dezvăluit că o cunoaște să renunțe la această practică, din motive cu fundament teologic bineînțeles.

„A fost fault la Șut înainte, de două ori a fost fault, îl ia și cu genunchiul în gambă și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR. Nici pe aia nu sunt supărat, aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc în biserică.

Numai că ea, îi dau un sfat acum. Dacă vrea să îi împlinească Dumnezeu dorințele pentru care se roagă la biserică, să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei, să nu mai arbitreze ea la bărbați. Știe ea la ce mă refer”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de luni.

De ce nu s-a supărat totuși patronul echipei roș-albastre pe Cristina Mariana Trandafir

Gigi Becali a dezvăluit că ea obișnuiește să meargă la biserica existentă în prezent în cadrul bazei de pregătire pe care FCSB o are la Berceni. Chiar și așa, el a continuat în nota sexistă inițiată anterior.

„Ea vine acolo la noi (n.r. la biserică) la Berceni. (n.r. la bază?). Da. Dar vezi acum ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. A greșit și ea.

Numai că e o greșeală de două ori. Lăsați femeile la femei și bărbații la bărbați, bă! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții? Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizie?

La luptă la jocuri, asta e luptă la jocuri. Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor! Vine femeia? Ca dovadă că… Bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, nu își dă seama că nu are voie ea să intervină peste bărbat”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare