Gigi Becali, delir total la TV! Derapaje grosolane la adresa finei Gabriela Firea: „Femeia trebuie stăpânită și dată afară”

Gigi Becali a fost din nou personajul principal al unui delir total, pusă în scenă de data aceasta în direct la TV, culmea, în momentul în care a fost întrebat despre fina sa, Gabriela Firea.

Patronul de la FCSB a fost rugat să comenteze intenția ei de a candida din nou pentru un mandat de primar al Municipiului București, iar opinia exprimată de el ar putea fi catalogată drept cel puțin controversată.

Gigi Becali, delir total la TV, în momentul în care a fost întrebat despre aspirațiile politice ale finei Gabriela Firea

Omul de afaceri din Pipera a ținut să sublinieze faptul că o susține pe aceasta în orice va dori să facă de-a lungul carierei sale politice, cu două excepții, reprezentate de o eventuală cursă pentru președinția partidului din care face parte și de o eventuală candidatură la președinția României, aducând în acest sens argumente teologice, dar care ar putea fi considerate într-o oarecare măsură drept depășite în vremurile pe care le trăim.

„ (…) Pe fina mea o susțin până la final în orice fel de funcție. O susțin cu demnitate și am mare încredere în ea în orice funcție. Bine, la președinția partidului nu. Nici la președinția României nu o susțin. Eu nu susțin niciodată o femeie candidat la președinția unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească.

Bărbatul este după firea și asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcție de stăpânire”, a spus Gigi Becali, în direct la România TV.

Patronul de la FCSB a generat o uluială totală în platou: „Doamne ferește!”

Finanțatorul vicecampioanei României a mers mai departe cu această argumentație și a mai explicat de ce el nu ar accepta niciodată să fie condus sau să primească indicații de la o femeie:

Să zicem, ipotetic, că sunt eu ministru, iar ea, femeia, prim-ministru. Păi vine ea în capul mesei, iar eu să stau în dreapta sau stânga? O iau de mână și o dau de afară! Pleacă bă de aici, cum să stai în capul mesei? Ești făcută din coasta mea! O iau de mână și o pun în dreapta. Pleacă de aici, că ești făcută din coastă (n.r. – râde).

Știi de ce spun acum așa? Am văzut că ai în studio o femeie, era a lui Băsescu. O știu pe dânsa, era o femeie foarte puternică, avea putere când vorbea. Am zis: «Bă, dacă e femeia asta în studio, voi vorbi foarte tare despre bărbați». Special am făcut-o. Uite, ea stăpânește pe bărbatul ei, dar nu poate stăpâni mai mulți bărbați”.

Persoana invocată de Gigi Becali era deputata PNL de București Cristina Trăilă, cea care a avut o reacție mai mult decât sugestivă la argumentația finanțatorului liderului din Superliga: „Doamne ferește!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare