Gigi Becali l-a iertat deja pe titularul de la FCSB făcut praf după umilința cu Rapid: „O să mai aibă și el șanse”

Gigi Becali l-a iertat deja pe titularul de la FCSB pe care l-a criticat în termeni destul de duri după înfrângerea drastică suferită de echipa roș-albastră în fața rivalilor de la Rapid.

Este vorba despre Ștefan Târnovanu, cel despre care patronul liderului din Superliga a lăsat de înțeles sâmbătă seară că ar urma să fie trecut pe banca de rezerve, iar locul său în poartă să fie luat de Andrei Vlad, cel care nu a mai apărat deja de foarte mult timp.

Gigi Becali l-a iertat pe Ștefan Târnovanu, după ce l-a criticat foarte dur la finalul meciului pierdut cu Rapid

Întrebat în cursul zilei de luni în legătură cu acest subiect, finanțatorul vicecampioanei României a revenit asupra anunțului făcut la scurt timp după încheierea partidei cu Rapid și, întrucât a transmis anterior că, în viziunea sa, doar el este vinovat pentru ce s-a întâmplat pe Arena Națională, pentru că a atras asupra sa o pedeapsă Divină prin declarațiile pe care le-a făcut în ultimul timp în legătură cu lupta pentru titlul din acest sezon de Superliga, a spus acum și că nu are de ce să fie supărat pe portarul în vârstă de 23 de ani.

De asemenea, Gigi Becali a mai ținut să sublinieze și că a luat decizia de a nu-l „pedepsi” pe Târnovanu și prin prisma faptului că acesta are șanse să fie inclus de selecționerul Edi Iordănescu în lotul pentru EURO 2024.

„Ce schimbări? Târnovanu o să mai aibă și el (n.r. șanse). Pentru că dacă e vina mea… Nu e vina lui. Atunci el trebuie să mai aibă șanse, că nu e vina lui. Ei erau pe primul loc, aveau 12 puncte (n.r. avans), eu am făcut mândria, Dumnezeu mi-a dat pentru mine. Și atunci o să vedem. Târnovanu, v-am zis, el trebuie să fie mai concentrat în poartă. Asta e situația. Nu pot să îi iau acum băiatului, că e echipa națională, îl nenorocești? Nu fac asta”, a spus Gigi Becali.

Cum susține patronul de la FCSB că a atras asupra sa pedeapsa Divină

În aceeași notă, patronul de la FCSB a mai spus cu ocazia acestei apariții publice și ce a condus, în viziunea sa, la scenariul desfășurat în acest derby bucureștean dintre echipa sa și Rapid:

„Ați văzut cum am spus eu? Am spus că în Giuleșți o să batem 4-0. A făcut Dumnezeu. Da? Dumnezeu le stă împotrivă celor mândri. Și din mândria mea, și din trufia mea, cum a zis și Șucu, a zis Dumnezeu ‘Bă, tu nu poți să faci un fir de păr. Cum bați tu? Ai bătut tu vreodată? Eu ți-am făcut și schimbările, Eu ți-am făcut și echipa, Eu ți-am dat și bani să plătești și acum tu, că bați tu. Aroganța ta, atunci vei primi exact 4, cât ai zis că le dai’ ”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare