VIDEO. Gigi Becali a luat totul asupra lui după Rapid – FCSB 4-0: „Au vreo vină jucătorii?

Gigi Becali a luat asupra sa vina pentru ceea ce s-a întâmplat în meciul Rapid – FCSB 4-0, disputat sâmbătă seară pe Arena Națională în ultima etapă a sezonului regulat din actuala ediție de Superliga.

Patronul echipei roș-albastre a ajuns la concluzia că acest eșec foarte aspru a reprezentat o pedeapsă Divină pentru el, pentru că a fost destul de arogant înaintea partidei și a spus că jucătorii săi nu mai au cum să piardă titlul în acest sezon. În plus, în urmă cu ceva timp a spus în spațiul public că este convins de faptul că FCSB se va impune în acest meci cu Rapid exact cu scorul de 4-0.

Gigi Becali susține că el este singurul responsabil pentru rezultatul din Rapid – FCSB 4-0, pentru că a atras asupra sa o pedeapsă Divină

Prin prisma aceasta, finanțatorul vicecampioanei României a ținut să spună că nu este supărat pe fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, deși la scurt timp după încheierea jocului cu Rapid i-a criticat destul de dur pe aceștia în direct, la TV.

Credit video: Daniel Bălan

În plus, Gigi Becali chiar s-a arătat într-o oarecare măsură mulțumit de acel deznodământ teribil pentru toți fanii FCSB-ului, întrucât, consideră el, că știe de acum înainte cum trebuie să acționeze pentru a nu mai atrage asupra sa astfel de pedepse și pentru ca echipa pe care o patronează să nu mai aibă sincope în lupta pentru titlul din acest sezon de Superliga.

„Păi ce s-a întâmplat? S-a întâmplat mândria mea și trufia mea. Au vreo vină ei, jucătorii? Am stat, m-am gândit după aia și mi-am adus aminte cu 4-0 (n.r. că a spus la momentul respectiv că acesta va fi scorul cu care echipa sa se va impune în fața Rapidului). Și am zis, ‘bă, exact 4, că a făcut Dumnezeu…‘.

Că dacă e să o iei așa, prima repriză a fost a noastră. Dar uite, ‘bă, deși ai echipă, ți-am făcut echipă, a doua repriză 4-0’. Dau slavă Domnului și mulțumesc că mi-a deșteptat capul, să nu merg în trufie și în nebunie. Și venea și postul, mă apucam iar în Postul Mare de declarații cu voi.

Așa îmi văd de treaba mea, nu am nevoie nici de declarații. Nu e, mă, ce a făcut a făcut Dumnezeu. Acum o să vedeți. Nu a fost pentru ei, pentru mine a fost. Ce vrea Domnul să fie și gata”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de luni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare