VIDEO. Nici măcar propria familie nu scapă de derapajele sexiste ale lui Gigi Becali. După fina Gabriela Firea, a venit rândul fiicelor patronului de la FCSB: „Nu o să dea la mine femeile declarații”

Se pare că Gigi Becali nu ține cont de nimic, nici măcar de propria familie, atunci când dorește să își transmită anumite idei, chiar dacă ele au o pronunțată tentă misogină.

După ce recent a făcut în mod public declarații de acest gen la adresa finei Gabriela Firea, acum, în cursul zilei de luni, patronul de la FCSB și-a desconsiderat, chiar dacă el nu este de acord cu acest lucru, chiar propriile fiice.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa propriilor fiice

În contextul în care a spus din nou că își dorește ca în viitorul apropiat una dintre ele, dacă nu toate, să preia pachetul majoritar de acțiuni de la FCSB, finanțatorul vicecampioanei României a spus că, dacă acest scenariu se va materializa, Teodora Becali fiind „principala favorită” în această „cursă”, atunci responsabil de „relația cu presa” va fi soțul ei, argumentul principal fiind acela că, în viziunea lui Gigi Becali, nu este normal ca femeile să dea declarații publice.

Credit video: Daniel Bălan

„Și așa vreau să le dau la fete acțiunile. Poate îi dau celei mari. Nu vor. După aia vine presa după ele și nu le place, nu vor. Să vedem. Poate îi dau acțiunile fetei mari.

Și dacă e, după aia, ginerele, el e cuminte, dacă e, să vă dea el declarații după aia.

Că nu o să dea la mine în familie femeile declarații. Facem discriminare acum, că de ce dau bărbații declarații și nu dau femeile”, a spus Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a arătat că are remușcări după ce a fost „mustrat” în mod public de Dan Șucu

Anterior acestor declarații, Gigi Becali a ținut să își prezinte scuzele față de Dan Șucu și Rapid pentru declarațiile pe care le-a făcut înainte de meciul direct de sâmbătă seară:

„Ați văzut cum am spus eu? Am spus că în Giuleșți o să batem 4-0. A făcut Dumnezeu. Da? Dumnezeu le stă împotrivă celor mândri. Și din mândria mea, și din trufia mea, cum a zis și Șucu, a zis Dumnezeu ‘Bă, tu nu poți să faci un fir de păr. Cum bați tu? Ai bătut tu vreodată? Eu ți-am făcut și schimbările, Eu ți-am făcut și echipa, Eu ți-am dat și bani să plătești și acum tu, că bați tu. Aroganța ta, atunci vei primi exact 4, cât ai zis că le dai’.

Și atunci eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie. Îi rog și pe toți oamenii din fotbal pe care i-am supărat, și pe Șucu, și pe toți suporterii de la toate echipele, și Rapid, și Dinamo, și toate, ce aroganțe am făcut eu și cu ce am supărat”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare