EXCLUSIV | Fostul campion cu FCSB, ironii către Gigi Becali: ”Li s-a mai întâmplat să fie campioni până la Paște”

George Țucudean (32 de ani) crede că FCSB este cea mai puternică echipă din Liga 1. Totuși, fostul campion al României în tricoul echipei lui Gigi Becali avertizează, într-o reacție pentru Sportpesurse, că totul se poate schimba radical.

Cu 55 de puncte adunate după 26 de etape, FCSB se pregătește să pună capăt secetei de 9 ani. Ultimul titlu câștigat de roș-albaștri datează din 2015, an în care Țucudean juca tocmai în tricoul liderului din Liga 1.

Țucudean, ironii către Gigi Becali

Fostul internațional a jucat pentru FCSB în 2015. A fost și anul ultimului titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Țucudean crede că perioada de eșecuri se va sfârși.

”Pare să fie anul lor. Dar li s-a mai întâmplat în atâția ani…”suntem campioni până la Paște”.. de multe ori.

Așa cum în alți ani le convenea înjumătățirea asta, acum nu o să le mai convină.

(jucătorii FCSB – n.r.) Sunt cei mai talentați, da, și cei mai buni. Dar nu e neapărat să câștige cei mai talentați”, a declarat Țucudean pentru Sportpesurse.

  • 5 titluri ale Ligii 1 are George Țucudean în palmares

Gigi Becali: ”Campionatul e luat! Dăm artificii”

Patronul FCSB este convins că ecuația titlului este decisă. Nu este prima dată când omul de afaceri își anunță victoria cu mult înainte de a ”sări gardul”.

„Nu are rost să discutăm acum despre alți jucători. Campionatul e cam luat. Noi avem acum 4 meciuri: Botoșani, Voluntari, Petrolul și U Cluj. Sunt echipe din play-out, apoi vom juca Rapid. Câștigăm astea 5 meciuri și e clar că suntem campioni.

Nu cred că ne poate încurca cineva.E adevărat, în Giulești e meci mai greu. Sperăm să-l câștigăm și la revedere! Apoi, după două meciuri din play-off, dăm artificii.

Nu o văd periculoasă pe Rapid. Nu sunt specialist să spun de ce, dar nu o văd eu periculoasă”, a afirmat Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare