Gigi Becali, delir total după România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024! Ce a putut să spună patronul de la FCSB

Gigi Becali a făcut o analiză în stilul caracteristic după ce România a învins Ucraina cu scorul de 3-0 în primul meci al Grupei E de la EURO 2024.

După ce a spus că nu este deloc tentat să meargă în Germania pentru a urmări de pe stadion jocurile „tricolorilor” lui Edi Iordănescu de la acest turneu final, patronul de la FCSB a explicat că el visează chiar la câștigarea Campionatului European de către echipa națională a României.

Gigi Becali are o viziune proprie despre parcursul României la EURO 2024

Și a adus, în mod evident, un argument ce ține de Divinitate pentru a-și susține ideea. Finanțatorul campioanei României a subliniat faptul că, în viziunea lui, așa cum Dumnezeu i-a ajutat pe greci, o altă națiune preponderent ortodoxă, să câștige EURO 2004, la fel s-ar putea întâmpla și acum în cazul României.

Gigi Becali s-a arătat convins că naționala pregătită de Edi Iordănescu este deja calificată în optimile de finală după rezultatul obținut în compania Ucrainei, dar și de faptul că aceasta ar putea să treacă pe parcursul acestui turneu final de echipe uriașe precum Franța sau Germania în drumul spre cucerirea marelui trofeu.

În încheiere, omul de afaceri din Pipera a transmis că în acest punct al competiției el nu se mai mulțumește doar cu ieșirea din această Grupă E și că își dorește ca „tricolorii” să termine chiar pe primul loc.

Patronul de la FCSB este convins: „Cum au câștigat grecii, câștigăm și noi”

„Nu, nu mai merg eu la meciuri. Nu mai merg. Eu la meciuri nu mai merg. Nu mă interesează. Eu mereu am zis că o să câștigăm.

Când e vorba de noroc, realismul înseamnă că se poate întâmpla orice. Ăsta e realism la fotbal. Se poate întâmpla orice. Cum au câștigat grecii Campionatul European, câștigăm și noi.

Îi batem pe toți din Occident și câștigă România Campionatul European. E greu? Ne arată Dumnezeu. Bate România pe Franța cu Mbappe și cu toți jucătorii de sute de milioane de euro.

Suntem calificați. E vorba de golaveraj. Eu nu mă gândesc la optimi, mă gândesc la cupă! De ce să gândesc că ne bate Franța, Germania? Eu acolo vreau, eu așa gândesc.

Cu Elveția am zis că vreau locul 1, s-o batem pe Elveția. Și am bătut-o și am luat locul 1. Și acum vreau locul 1 în grupă eu”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare