Gigi Becali, încântat de campania de achiziții de la FCSB! Ultimele detalii despre revenirea lui Florin Tănase: „Nu trebuie să se joace”. Patronul campioanei refuză să cedeze jucători: „Du-te, mă, cu 5 milioane ale tale!”

Gigi Becali a analizat din nou campania de achiziții pusă în scenă până acum în această vară la FCSB și s-a declarat mai mult decât mulțumit de mutările reușite.

Patronul echipei roș-albastre a spus că îi place foarte mult de David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu, dar și de Malcom Edjouma, revenit în această vară la campioana României după împrumutul la Bari.

Gigi Becali, extrem de mulțumit de campania de transferuri de până acum de la FCSB

Pe de altă parte, omul de afaceri din Pipera a subliniat o dată în plus faptul că nu are de gând să cedeze jucători în această vară decât în cazul unor oferte de nerefuzat sau dacă nu va avea de ales, adică dacă ar urma să li se activeze clauzele de reziliere anumitor fotbaliști, așa cum se tot discută deja de ceva timp despre Florinel Coman.

Nu în ultimul rând, Gigi Becali a fost întrebat din nou și despre situația lui Florin Tănase și a reiterat că jucătorul așteaptă în continuare o ofertă mai bună din afara României.

„Am luat Kiki, care îmi place foarte mult, am luat Popa, care îmi place, l-am luat pe ăsta, care joacă toate trei posturile, va fi primul titular el, Ștefănescu. A venit și Edjouma, e posibil să vină și Tănase. Da, da, foarte mult, foarte mult (n.r. că îi place foarte mult de Ștefănescu). (n.r. despre Edjouma) El talent are, numai că nu vrea să muncească, dar ai văzut că în cupele europene a jucat bine. Edjouma este un jucător care nu e de aruncat, el a venit și i-a spus lui Meme că vrea să joace fotbal, că s-a lecuit de Europa și de Italia.

Are rost să vorbim de plecări la ora asta? Eu vorbesc de Champions League. Du-te, mă, cu 5 milioane ale tale! Iau 3 milioane la o victorie în grupe, nu mă interesează pe mine ce spuneți voi. Eu am vândut jucători, nu joacă!

Ce a spus despre eventuala revenire a lui Florin Tănase la echipa roș-albastră

(n.r. despre Florin Tănase, dacă simte că fotbalistul „se joacă” în negocierile cu el pentru revenire) A plecat omul în vacanță cu familia, nu se joacă, nu trebuie să se joace, are și el treburile lui, cu familia lui, și după o să vedem. Dacă a zis omul că așteaptă și el (n.r. o altă ofertă, din străinătate), ce vrei?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare