Gigi Becali a rezolvat dilema Lixandru – Alhassan: „Avem o certitudine”

Gigi Becali a anunțat la finalul meciului FCSB – Petrolul 1-0 că a ajuns la o concluzie în legătură cu o poziție cheie din primul 11 al echipei roș-albastre.

Este vorba despre cea de partener al lui Adrian Șut în linia mediană, pentru rolul de recuperator, acolo unde principala „bătălie” se dă în prezent între Mihai Lixandru și FCSB.

Gigi Becali a ales între Mihai Lixandru și Baba Alhassan, după FCSB – Petrolul 1-0

După cum se știe deja destul de bine, patronul liderului din Superliga l-a lăudat în foarte multe rânduri de-a lungul acestui sezon pe Lixandru, el fiind practic unul dintre preferații săi în acest moment.

Doar că acesta a fost înlocuit la pauza meciului de etapa trecută cu FC Voluntari și astfel s-a speculat că „perioada sa de grație” ar urma să se termine. Însă, după partida cu Petrolul de pe Arena Națională, Gigi Becali a explicat că nu a fost vorba de așa ceva, ci el împreunăm cu Mihai Stoica au stabilit ca Baba Alhassan să fie titularizat în jocul de duminică seară, pentru a se putea face o comparație mai clară între cei doi mijlocași.

Astfel, finanțatorul vicecampioanei României a ajuns la concluzia că Mihai Lixandru ar fi mai potrivit pentru acel post și, în consecință, el ar urma să fie titularul de acum înainte, cel puțin pentru o anumită perioadă.

„Mi-am dat seama că… Am vorbit cu Meme că ăsta e un meci mai ușor și acum vedem cine e mai bun să joace lângă Șut. Și mi-am dat seama că Lixandru e mai bun lângă Șut. Avem o certitudine acum.

Acum mi-am dat seama că Lixandru e mai bun ca să joace… Ei spun așa, pe atac e mai bun Baba Alhassan, eu zic invers. El (n.r. Lixandru) deposedează și joacă repede, nu trebuie să dai gol, trebuie să dea gol atacantul.

Păi fac ca ei de multe ori, în cele mai multe cazuri. Dacă mă conving. Dar, dacă eu sunt convins de ceva, și sunt convins acum că Lixandru e mai bun de jucat cu el de la început, cu el vom juca”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare