Gigi Becali a făcut anunțul mult așteptat de fanii FCSB: „Trei sau patru transferuri! O să investesc încă 4-5 milioane”

Gigi Becali a vorbit din nou despre strategia de transferuri din această vară de la FCSB și le-a oferit cu această ocazie o veste excelentă fanilor echipei roș-albastre.

Patronul noii campioane a României a asigurat că va face câteva mutări spectaculoase în perioada imediat următoare, dar, în același timp, a demontat și speculațiile referitoare la două posibile transferuri din Africa de Sud.

Gigi Becali a anunțat că va investi sume importante pentru a aduce în viitorul apropiat noi jucători la FCSB

Omul de afaceri a anunțat că va face un efort financiar consistent pentru a întări echipa roș-albastră în vederea unui parcurs cât mai bun în sezonul viitor de Liga Campionilor, însă, în același timp, a susținut și că formația sa nu va neglija campionatul în stagiunea viitoare, așa cum s-a întâmplat în anumite rânduri în trecut.

„(n.r. dacă vrea să aducă un golgheter din Africa de Sud) Nu. (n.r. dacă vrea să aducă un fundaș stânga din Africa de Sud) Nu. (…) Așteptați o săptămână, două, înainte să plece echipa în cantonament se vor mai face trei transferuri sau patru. E posibil, nu știu, așa cred eu, e posibil să fim foarte tari cum e posibil și să nu fim. Adică să facem un test cu echipele din cupele europene.

E posibil să avem o surpriză, să fim foarte buni. Valoarea echipei este valoarea echipei care avea 13 puncte după trei etape din play-off. Stai să vedem. Și Farul a avut, când se numea Viitorul, a avut un culoar extraordinar, și CFR-ul a avut un culoar extraordinar pe ruta campioanelor, dar nu au avut noroc și nu au avut valoare.

Patronul campioanei României s-a arătat din nou optimist în perspectiva parcursului din Liga Campionilor

(…) Hai să avem totuși o speranță, hai să sperăm. S-a întâmplat că a fost altă strategie, ne interesa campionatul, acum o să fie două echipe la FCSB, să poată să ducă și campionatul, și cupele europene. Sută la sută vor veni doi atacanți, a, nu, vârf va veni unul, poate doi. Dacă am luat un jucător, cred în el, eu cred și în Popa, e posibil să fie Popa, e posibil să fie atacantul pe care îl voi lua, unul sau doi, să vedem. O să investesc probabil încă 4-5 milioane, o să mai aduc jucători, nu cu salarii, transferuri. Eu nu pun niciodată salariul când cumpăr un jucător”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare