Delir fără limite al lui Gigi Becali! Patronul lui FCSB promite cucerirea Ligii Campionilor și face urări pentru Dinamo!

Gigi Becali (65 de ani), renumitul om de afaceri de la „cârma” campioanei SuperLigii, a făcut unele afirmații șocante în legătură cu marele obiectiv pe care vrea să-l îndeplinească până la retragerea din fotbal, vorbind și despre marea rivală.

Patronul lui FCSB și-a expus poziția cu privire la faptul că Dinamo a reușit să rămână în SuperLiga, după cele două manșe ale barajului cu Csikszereda. „Câinii” s-au impus în tur, la București, scor 2-0, în timp ce la Miercurea Ciuc s-a înregistrat o remiză fără goluri.

Gigi Becali este convins că va pune mâna pe cel mai râvnit trofeu din fotbalul european: „Ține minte asta! O să câștig Liga Campionilor!”. Vrea să își umple buzunarele cu Dinamo

Euforia cuceririi titlului în sezonul recent încheiat nu l-a părăsit pe milionarul din Pipera, care a trecut la următorul nivel. Se pare că Gigi Becali nu mai este interesat de grupele Ligii, acum având ochii setați pe trofeul prestigioasei competiții. Acesta a afirmat în repetate rânduri că va cuceri trofeul UCL, chiar dacă toată lumea îl va lua peste picior pentru afirmațiile sale.

Într-un dialog cu Horia Ivanovici, patronul roș-albaștrilor a început prin a comenta salvarea lui Dinamo de la retrogradare, spunând că reprezintă un aspect pozitiv. Mai mult decât atât, Gigi Becali și-a exprimat o dorință uluitoare, aceea de a vedea gruparea alb-roșie în play-off-ul din stagiunea următoare. Bineînțeles, la mijloc este vorba despre partea financiară, excentricul om de afaceri fiind interesat de suma uriașă pe care ar putea să o obțină din bilete, în cazul în care va da peste marea rivală de două ori în play-off.

„E bine că a rămas Dinamo (n.r. în SuperLiga). Vreau să intre și în play-off, ca să joc două meciuri cu ei și să iau un milion (n.r. – de euro) din bilete. Vreau bani, fără bani nu poți să faci fotbal. Eu nu sunt pătimaș de bani, eu îi vreau ca să mă întăresc.

Bă, Horia (n.r. Ivanovici), ține minte asta! O să câștig Liga Campionilor! Acum toată lumea spune că Becali a înnebunit, numai că eu o s-o câștig, nu știu când, în 15, 20, 25 de ani, dar o voi câștiga!”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Malcom Edjouma va juca la FCSB după revenirea din Italia

Malcom Edjouma (27 de ani), mijlocașul defensiv împrumutat de campioana SuperLigii la Bari, în Serie B. Formația italiană a reușit, cu emoții, salvarea de la retrogradare, însă jucătorul venit din România nu a confirmat, astfel că va reveni la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat ceea ce se va întâmpla cu Malcom Edjouma, dezvăluind că fotbalistul din compartimentul median va fi folosit pe o altă poziție față de cea cu care este obișnuit.

„Malcom Edjouma, când va veni, va juca poziţia lui Olaru. El nu va mai juca închizător pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru şi în locul lui Florin Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare