Gică Hagi, criticat de fostul său coleg de la Steaua: ”Îi face rău!”

Gică Hagi (59 de ani) este criticat de Tudorel Stoica (69 de ani), după ce fostul mare internațional l-a lăudat pe Ianis Hagi (25 de ani). Atacantul lui Alaves a marcat în ultima partidă jucată de România, 2-3 cu Columbia.

Prezența lui Ianis Hagi în primul 11 al naționalei lui Edi Iordănescu a devenit subiect central de discuție între fanii tricolorilor. Atacantul lui Alaves a marcat cu Columbia, prilej pentru Gică Hagi să își laude fiul. Totuși, sunt oameni de fotbal care consideră că Hagi exagerează și că cel care va suferi este chiar Ianis.

Tudorel Stoica îl trage de mânecă pe Gică Hagi

România a dezamăgit cu Columbia, în amicalul jucat pe Estadio Metropolitano. Tricolorii erau conduși cu 3-0 în ultimele minute, spre frustrarea celor peste 15 mii de suporteri prezenți la Madrid.

Totuși, golurile reușite de Ianis Hagi și de Florin Tănase au schimbat impresia generală.

Între cei care au văzut doar ”partea plină” a paharului este și Gică Hagi. ”Regele” l-a lăudat pe Ianis, pe care îl consideră ”cel mai decisiv” tricolor din ultimul timp. Nu de aceeași părere este și fostul său coleg de la Steaua. Tudorel Stoica este convins că actualul antrenor de la Farul îi face mult rău atacantului lui Alaves.

„Alin, băiatul meu, nu vreau să devin ridicol, era la echipa Under la Anderlecht la 17 ani. A semnat contractul de profesionist la 17 ani.

Gică Hagi face o mare greşeală. Îi face rău băiatului lui pentru că tot îl laudă. Ianis, din păcate, nu a jucat pe nicăieri şi parcă pare prea mult.

Din păcate, astea sunt lucrurile negative din partea unui sportiv (n.r. accidentările). Şi eu am trecut peste ele.

Fiecare îşi laudă copilul, dar, din punctul meu de vedere, să spui că a fost cel mai bun din meci (n.r: cu Columbia), a exagerat. Asta e părerea mea. Gică a fost colegul meu.

Ianis e un copil talentat, poate că va reuşi să demonstreze la echipa de club. Îi doresc mult succes”, a declarat Tudorel Stoica la Digi Sport.

  • 1 pasă de gol a reușit Ianis Hagi în 18 meciuri jucate pentru Alaves în acest sezon

„(Ianis nu a fost titular în niciun meci – n.r.) Deranjat? Nu sunt deranjat. Surprins, da, e alt cuvânt. Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a jucat titular. E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat”,
Gică Hagi

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare