Gazetarul CTP, la un pas să fie bătut în restaurant de către Gigi Becali. Episodul uitat în care cei doi au avut un conflict mediatizat

Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți gazetari din România, este cunoscut pentru faptul că își spune opiniile, chiar dacă uneori dure, cu frachețe, analizând cu o minte ageră tot felul de situații din sfera socială, sportivă sau chiar politică. 

Un jurnalist cu un condei impresionant și cu idei pe care nu se sfiește să le susțină, Cristian Tudor Popescu și-a amintit, cu ceva timp în urmă, de altercațiile pe care le-a avut cu Gigi Becali de-a lungul timpului. 

Dezvăluirile făcute de Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, că în trecut era sunat des de Gigi Becali, dar că în prezent între cei doi nu mai există niciun fel de relație.

”Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge”. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos.  

Îmi amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost, s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu nu se sfiește să critice persoanele publice din România

Renumitul jurnalist nu se sfiește să critice, atunci când consideră că este cazul, persoane publice din România. 

În urmă cu câteva zile, chiar dacă a fost mereu un susținător al Simonei Halep, gazetarul a criticat decizia sportivei de a acorda un interviu în exclusivitate postului de televiziune Antena 3. 

”Pentru a-și celebra victoria, Simona Halep a ales canalul de sport Antena 3 și pe cunoscutul jurnalist sportiv, specializat în tenis, M. Gâdea. Nu a băgat în seamă posturile Digi Sport sau Eurosport, și nici pe comentatorii de oină, cu experiență, cum ar fi Cristi Mândru, Dragoș Suciu, Silviu Zancu sau Radu Naum. Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania. Dar, cine știe, poate că Simona năzuiește să intre în politică, în partidul lui Dan Voiculescu A3”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare