Copiii lui CTP din prima căsătorie nu au nicio pasiune pentru sport. Băiatul cel mare al gazetarului lucrează în showbiz

După patru căsătorii consumate de-a lungul vieții, CTP are doi copii, Tudor și Marius. Băieții jurnalistului nu au dezvoltat vreo pasiune pentru sport, cel mare fiind actor, parte a mai multor producții cinematografice apărute în ultimii ani. De asemenea, acesta conduce și o firmă de producție audio-video.

CTP se mândrește cu cei doi copii ai săi

Tudor Popescu, fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu, este tehnician de sunet și imagine, iar firma sa de producție audio-video este implicată în mai multe producții cinematografice de succes din țara noastră, una dintre acestea fiind pelicula „Taximetriștii”. Totodată, băiatul scriitorului este și editor de sunet pentru „Tenis”, în care Andi Vasluianu deține rolul principal.

Nu sunt singurele activități cu care își ocupă timpul Tudor Popescu, acesta fiind pasionat și de muzică. Face parte din două trupe, „The Pixels” și „Penny Chillin”, formațiile susținând concerte prin țară. Alături de colegii din cea de-a doua trupă, produce un mix de electro pop și lounge.

  • Fiul cel mare al lui CTP a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning” (2014).

Jurnalistul, dur la adresa Simonei Halep

Recent, Cristian Tudor Popescu și-a exprimat părerea despre șansele de victorie ale Simonei Halep la TAS, după momentul în care sportiva a declarat că este nevinovată în cazul de dopaj în care este implicată. Jucătoarea de tenis a fost suspendată provizoriu în octombrie 2022 pentru că a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță interzisă.

Jurnalistul a considerat că aparițiile publice i-ar putea dăuna Simonei Halep, în vederea obținerii unui verdict pozitiv la TAS: „Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba despre 4 ani de suspendare. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit sport.ro.

Acesta a continuat, afirmând că astfel de declarații pot crea impresia unei presiuni pe care sportiva încearcă să o genereze, ceea ce nu ar putea avea urmări pozitive. „Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată! Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce aproape niciodată nu duce la urmări pozitive”, a completat jurnalistul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare