Gafă uriașă comisă de Ionuț Larie! Fundașul lăudat de Gică Hagi a „îngropat” Farul contra lui U Cluj

O gafă uriașă a fost comisă de Ionuț Larie, căpitanul celor de la Farul Constanța, în prima repriză a partidei cu Universitatea Cluj, disputată de elevii lui Gică Hagi în deplasare. Fundașul constănțenilor a greșit în minutul 43, de greșeala sa profitând Daniel Popa, care i-a pasat lui Dan Nistor pentru deschiderea de scor.

Ionuț Larie nu a reușit să controleze un balon venit de la Buzbuchi, portarul Farului, în marginea careului, astfel că trupa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a intrat în avantaj la pauza duelului de pe Cluj Arena.

Gafă uriașă comisă de Ionuț Larie!

Farul Constanța s-a deplasat pe terenul celor de la Universitatea Cluj, pentru o partidă din cadrul rundei cu numărul 28 a Superligii. Prima ocazie a meciului le-a aparținut fotbaliștilor antrenați de Gică Hagi, în minutul 11, atunci când Louis Munteanu i-a pus în pericol poarta lui Gorcea cu o lovitură de cap. La aproximativ 10 minute distanță, clujenii au oferit replica prin Daniel Popa, care a trimis un șut pe spațiul porții Farului, respins de Buzbuchi.

Un sfert de oră mai târziu, căpitanul echipei de la malul mării a comis o gafă de începător, nereușind să controleze o minge sosită de la portarul Buzbuchi, iar Popa a profitat de eroarea lui Ionuț Larie. Jucătorul din atacul Universității Cluj a intrat în posesia balonului, i-a oferit lui Dan Nistor o pasă, iar experimentatul fotbalist nu a iertat-o pe Farul, deschizând scorul.

Greșeala lui Larie s-a produs într-un mod neașteptat, în special după ultimele sale evoluții din Superliga, pe care Gică Hagi le-a apreciat. Experimentatul fundaș este golgheterul echipei din Constanța în acest sezon, cu șapte reușite.

Echipele de start la U Cluj – Farul Constanța

U CLUJ (4-4-2): Gorcea – Chipciu (cpt.), Masoero, B. Mitrea, Roger – Silaghi, G. Simion, Bic, Roguljic – Nistor, D. Popa
Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Chinteș, Grobry, FOssati, Al. Rus, Pănoiu, V. Gheorghe, F. Ilie, Anselmo, I. Chirilă
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FARUL (4-4-3): Buzbuchi – Boli, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki – Vînă, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, Munteanu, Budescu
Rezerve: Șt. Mușat – Sîrbu, Dussaut, Nedelcu, Banu, R. Deaconu, I. Cojocaru, Al. Stoian, Doicaru, Rivaldinho
Absent: T. Băluță (accidentat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). Asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Marius Marica (Bistrița)
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR: Laszlo Bucsi (Târgu Mureș)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare