FOTO. Schimbarea la față a lui Constantin Budescu! Cum a apărut fotbalistul la partida dintre Rapid și Farul!

Constantin Budescu s-a prezentat cu un look total schimbat la meciul dintre Rapid și Farul, disputat în Giulești în prima etapă a play-off-ului din acest sezon de Superliga.

Neinclus în primul 11 de Gică Hagi la această partidă, mijlocașul ofensiv în vârstă de 35 de ani a fost surprins de fotoreporterul sportpesurse.ro prezent în Giulești undeva pe culoarul care face legătură între teren și zona vestiarelor, în timp ce îndrepta spre banca de rezerve.

Constantin Budescu s-a prezent cu o nouă înfățișare la meciul Rapid – Farul, pe care l-a început doar pe banca de rezerve

Nu a putut să nu fie remarcat faptul că „magicianul”, așa cum era poreclit Budescu în perioada în care evolua pentru FCSB, și-a făcut o schimbare de înfățișare, vopsindu-și părul cu un soi de nuanță de blond.

Acest meci s-a disputat într-un context cu totul special pentru rapidiști, cu câteva sectoare ale stadionului din Giulești închise din cauza incidentelor petrecute la partida cu FCSB de pe Arena Națională din ultima etapă a sezonului regulat, cu președintele Daniel Niculae având calitate de suspect într-un dosar în care se anchetează prezumtiva constituire a unui grup infracțional organizat și liderul „Peluzei Nord”, Liviu Ungurean zis Bocciu’, arestat preventiv pentru 30 de zile în aceeași speță.

Cum s-au prezentat cele două echipe la această partidă:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Dr. Albu, Funsho, Petrila, El Sawy, Cîrjan, Burman, Onea
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Buzbuchi – Boli, M. Popescu, Gustavo Marins, Cr. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – I. Cojocaru, L. Munteanu, R. Deaconu
Rezerve: Ș. Mușat, D. Grosu, Casap, Budescu, L. Andronache, Rivaldinho, L. Banu, N. Popescu, Stoian, Kiki
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Superbet Arena (București)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova). A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare). A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Asistent VAR: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare