FOTO. Ion Țiriac, declarație de senzație la ATP Țiriac Open! Nadia Comăneci a rămas mască: „Băiatul meu mi-a dat bani!”

Ion Țiriac a abordat subiectul revenirii turneului în România, la conferința de presă organizată cu prilejul tragerii la sorți a tabloului masculin de la ATP Țiriac Open. Totodată, legendarul tenismen a vorbit și despre succesul lui Novak Djokovic. Nu a uitat să îi mulțumească lui Denis Shapovalov, spunând că este fericit pentru prezența sportivului în cadrul acestui turneu.

De asemenea, Nadia Comăneci și jucătorul din Canada au oferit declarații cu privire la ATP Țiriac Open. Fosta mare gimnastă și-a exprimat bucuria pentru faptul că Shapovalov îi va încânta pe iubitorii tenisului cu prestațiile sale. Nadia Comăneci a fost protagonista unui moment incredibil, fiind uimită de una dintre afirmațiile lui Ion Țiriac.

ATP Țiriac Open, prilej de fericire pentru Ion Țiriac, Nadia Comăneci și Denis Shapovalov

Celebrul afacerist român a izbutit să readucă acest turneu în România. În spirit de glumă, a afirmat că se bucură de faptul că „Nole” nu a dispus de suficiente fonduri pentru a muta turneul în țara sa natală. Ion Țiriac a ținut să le mulțumească lui Marica și Năstase pentru că i-au oferit locația pentru desfășurarea turneului. De asemenea, și-a exprimat bucuria pentru prezența lui Denis Shapovalov la ATP Țiriac Open. Nadia Comăneci a rămas mască în momentul în care miliardarul i-a mulțumit fiului său pentru că i-a oferit bani.

 • Turneul ATP 250 Țiriac Open este programat pentru perioada 14-21 aprilie.

„L-am adus înapoi, 2016 a fost ultimul an, sunt foarte mândru că Djokovic nu a avut neapărat bani pentru a îl duce în fosta Iugoslavie. O mare parte din succesul lui Djokovic provine de aici, a avut wild-card-uri. Sunt fericit că ești aici, Denis Shapovalov.

Este înapoi, îi mulțumesc lui Marica și lui Năstase pentru că ne-au pus la dispoziție acestui club. Și lui Cosmin și băiatului meu, pentru că mi-a dat bani. O să mai stăm un an aici, având în vedere că nu a trecut legea pentru fundațiile de interes comun cu impozitele, treaba cu stadionul este terminată, cel de 13.000 de locuri.

Și la Brașov la fel, pentru că primăria a refuzat, sunt legi și acolo. Hai să facem ce putem să facem cu turneul ăsta, cel mai bun de 250 probabil. Pe mine m-a fascinat că românilor le-a căzut bine, este sold-out complet la un turneu de 250. Îl păstrăm și mergem mai departe, poate vom avea jucători și în primii 200, dacă se poate.

Nu am de spus prea multe, doar că sunt de părere că suntem o țară frumoasă, dar că suntem prea mulți români, uneori. Ceaușescu a făcut în cinci zile un stadion ca ăsta. Să sperăm că vom avea un turneu grozav, avem jucători grozavi. Nadia este mereu aici când avem nevoie de ea. Îți mulțumesc că ai fost aici”, a afirmat Ion Țiriac, la conferința de presă.

Nadia Comăneci, fericită pentru participarea lui Denis Shapovalov

„Zeița de la Montreal” și-a exprimat bucuria pentru prezența canadianului la ATP Țiriac Open. În opinia fostei gimnaste de legendă, Denis Shapovalov va reveni în cadrul acestui turneu.

„Denis, este prima dată când vii aici, o să îți placă, sunt sigură, vei reveni aici. Mult succes în tot ceea ce vei face!”, a spus Nadia Comăneci

Tenismenul din Canada a răspuns, mulțumind pentru invitația primită. Denis Shapovalov a precizat că își dorește să viziteze România. A vorbit și despre turneul de la Miami, unde l-a învins pe Tsitsipas.

„Vreau să le mulțumesc tuturor că m-au invitat aici, este prima dată aici în România, mă voi plimba puțin prin țara aceasta minunată. Legat de recuperare, am nevoie de meciuri în picioare ca să prind ritm, dar mă simt mult mai încrezător, în special din punct de vedere fizic. Am avut un turneu bun și la Miami, l-am învins pe Stefanos. Vreau să am parte de un turneu frumos și sper să reușesc să îmi îndeplinesc obiectivele”, a afirmat Denis Shapovalov.

Cum arată tabloul turneului Țiriac Open 2024:

 • Francisco Cerundolo (1) – tur liber
 • Richard Gasquet – Federico Coria
 • Luca Nardi – Thiago Seyboth Wild
 • Luciano Darderi – Mariano Navone (5)
 • Sebastian Korda (3) – tur liber
 • Thanasi Kokkinakis – jucător din calificări
 • David Goffin – Miomir Keckmanovic
 • Pedro Martinez (8) – jucător din calificări
 • Lorenzo Sonego (6) – Joao Fonseca
 • Aleksandar Kovacevic – jucător din calificări
 • Hugo Gaston – Arthur Rinderknech
 • Alexandro Tabilo (4) – tur liber
 • Nuno Borges (7) – Stan Wawrinka
 • Corentin Moutet – Denis Shapovalov
 • Marton Fucsovics – jucător din calificări
 • Tallon Griekspoor (2) – tur liber.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare