FCSB, în pericol să îl piardă pe cel mai vechi om din lot! Jucătorul nu și-a prelungit înțelegerea cu echipa lui Gigi Becali

Un fotbalist al celor de la FCSB îi poate pune în pericol pe roș-albaștri. Acesta ar putea părăsi gruparea pregătită de Elias Charalambous din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul a intrat în ultimele șase luni de contract, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a afirmat că jucătorul ar fi dorit de mai bine de jumătate dintre echipele din Superliga.

Pentru FCSB urmează partida cu Petrolul, care va avea loc duminică, iar elevii lui Charalambous încearcă să mărească diferența de puncte față de locul doi, pe care se află Rapid. Clubul patronat de Gigi Becali are un avans de 10 puncte față de giuleșteni.

FCSB, în pericol să piardă un fotbalist important

Este vorba despre Ovidiu Popescu, jucătorul din compartimentul de mijloc al celor de la FCSB. Înaintea duelului cu Petrolul Ploiești, Mihai Stoica își face deja planurile pentru sezonul viitor, în ceea ce privește lotul bucureștenilor. Președintele Consiliului de Administrație din tabăra roș-albastră a vorbit despre situația lui Ovidiu Popescu, cel mai vechi fotbalist din echipa lui Gigi Becali.

Mijlocașul de 30 de ani, venit la FCSB în 2016 de la Poli Timișoara, în schimbul sumei de 200.000 de euro, se află în ultima jumătate de an a înțelegerii cu gruparea roș-albastră, astfel că va deveni liber de contract la finalul stagiunii, dacă alege să nu își prelungească acordul cu liderul din Superliga.

„Avem o bancă foarte atractivă. Nu ai cum să spui că nu ai. Între Şut, Lixandru şi Baba Alhassan, joacă doi, deci unul rămâne pe bancă. Ovidiu Popescu e un jucător care îţi acoperă orice poziţie. Eu spun că dacă Ovidiu Popescu nu-şi va prelungi cu noi şi va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro

Ovidiu Popescu, cel mai vechi om din lotul FCSB

Ovidiu Popescu a sosit la gruparea ros-albastră în 2016, la un an distanță de ultimul titlu obținut de FCSB. De-a lungul timpului petrecut la clubul patronat de Gigi Becali, Ovidiu Popescu a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 243 de ori, marcând de șase ori și reușind și 13 pase de gol. În acest sezon, mijlocașul a evoluat în 31 de meciuri, în toate competițiile, pe parcursul cărora a reușit un gol și o pasă decisivă.

Primul nume important de care se leagă cariera lui Ovidiu Popescu este cel al formației UTA Arad, unde fotbalistul a ajuns în anul 2013. A urmat mutarea la Poli Timișoara, din postura de jucător liber de contract. După doi ani petrecuți în cadrul clubului timișorean, acesta a fost transferat de FCSB, pentru o sumă de două ori mai mică decât prețul său de transfer din acel moment.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Ovidiu Popescu este cotat la suma de 800.000 de euro. În 2017, după primul sezon petrecut la FCSB, fotbalistul era evaluat la 1.7 milioane de euro. Jucătorul este mijlocaș de meserie, însă poate evolua și pe postul de fundaș central, de asemenea bifând meciuri pentru roș-albaștri și din postura de fundaș lateral dreapta.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare