MM Stoica se laudă că l-a sfidat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari. S-a opus înlocuirii unui jucător

Lui Gigi Becali i s-a pus „pata” pe Luis Phelipe. Brazilianul de 23 ani adus de la Poli Iaşi în această iarnă a fost, din nou, unul dintre cei mai slabi jucători de la FCSB, la meciul cu Voluntari, câştigat de roş-albaştri cu 2-1.

Odată cu trecerea timpului, brazilianul nu a mai reușit să iasă în evidență, iar patronul bucureştenilor a început să-și piardă din răbdare.

MM Stoica, ceartă cu Becali, din cauza lui Luis Phelipe

Gigi Becali a vrut să-l schimbe pe brazilian încă din minutul 25 al partidei cu Voluntari, dar Mihai Stoica nu a fost de acord.

„Gigi voia să facă o schimbare mult mai devreme și i-am zis că nu se poate așa ceva! Echipa asta joacă, are niște trasee, pentru că se lucrează. Nu face Gigi antrenamentele.

Elias lucrează toate antrenamentele tactice, nu Pintilii.

Asta pentru cei pe care îi frământă aceste detalii, dacă e antrenor sau a venit doar pentru licență. E antrenor”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Becali l-a desfiinţat pe brazilian

Până la urmă, în meciul cu FC Voluntari (2-1), sud-americanul a fost înlocuit la pauză, asta după ce în partida cu FC Botoșani a fost lăsat pe banca de rezerve.

Pe lângă rolul de extremă dreapta, fotbalistul a mai fost utilizat ca număr 9, dar și inter, poziții mai puțin obișnuite pentru el.

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari.

Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu. Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică.

Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a afirmat Becali după meciul cu Voluntari.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare