„E Messi de România”. Gigi Becali îl cere la națională pe Alexandru Mitriță și îi face echipa lui Mihai Rotaru. Video

Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au pus în sfârșit de acord: Alexandru Mitriță este „Messi de România”. Patronul FCSB este convins că atacantul echipei din Bănie ar trebui convocat la prima reprezentativă. Omul de afaceri din Pipera este încântat de tehnica fotbalistului, dar i-a transmis și un sfat.

Gigi Becali, convins că Alexandru Mitriță este „Messi de România”

Gigi Becali a vrut de mai multe ori să-l aducă la FCSB pe Alexandru Mitriță, dar fotbalistul a ales CS Universitatea Craiova, o echipă unde a legat o amiciție cu Mihai Rotaru. Atacantul oltenilor nu a mai fost chemat la prima reprezentativă din cauza faptului că relația lui cu selecționerul Edi Iordănescu nu este una grozavă. Doi oameni puternici din fotbalul românesc, rivali în campionat, fac lobby pentru el. Mihai Rotaru a spus că este „Messi de România”, iar Gigi Becali i-a dat dreptate și spune că atacantul ar trebui să fie chemat la lotul național pentru partidele amicale de luna aceasta.

„Aşa este, Mitriţă este Messi de România! Numai că eu l-aş îndruma pe Mitriţă să fie puţin mai combinativ. Îi dau sfat pe bune. Să fie mai combinativ, adică driblezi unul, doi… nu mai intra în cinci. Când îl vezi pe ăla singur, driblează-l, că poţi.

Dacă vezi că sunt doi, driblează-i, dar dacă vezi că sunt cinci… treci tu prin zid?”, a declarat Gigi Becali.

Alexandru Mitriţă are 18 selecţii la echipa naţională, pentru care a reuşit trei goluri şi două pase decisive. Ultima oară a fost convocat în iunie 2022, la meciul cu Muntenegru, din Liga Națiunilor.

„Băi, Mitriţă e fotbalist. Adică dacă eu sunt la echipa naţională, nu încep fără Mitriţă. E fotbalist, dar vezi… Mitriţă ştie să cânte la pian, dar trebuie să îi dai şi cine trebuie să care pianul. Şi partitura, şi cine să care pianul”, a mai precizat milionarul român.

Alexandru Mitriță este vedeta echipei CS Universitatea Craiova și a marcat în acest campionat nouă goluri, dar a și semnat nouă pase decisive.

Gigi Becali îi face echipa lui Mihai Rotaru

Gigi Becali își dorește foarte tare ca Universitatea Craiova să-l ajute să câștige campionatul și speră că oltenii le vor pune mari probleme în play-off rivalilor de la Rapid.

„Eu cred că dacă echipa aia e făcută bine, nu îi poate bate nimeni. Dacă ei joacă cum trebuie să joace, cu Screciu şi cu Creţu la mijloc… Ivan e fotbalist, cum să-l ţii pe bancă. Ivan, Mitriţă, Baiaram în dreapta… şi Markovic atacant, nu văd cine poate să îi bată. Îi spulberă pe feroviari, dar să vedem dacă joacă aşa. Bine, n-au fundaş dreapta şi nu au fundaş central. Ce să faci cu Căpăţână?

Ei puteau pune probleme, dar e prea mare diferenţa. Ştiţi că mie de ei îmi era frică, dar acum e prea mare diferenţa. Sunt 8 puncte înjumătăţite, nu mai au cum. Dacă era să fie la 5 puncte înjumătăţite, cu ei era o problemă pentru că au jucători valoroşi. Dar dacă jucătorii ăia nu îi aşezi bine şi joci cu Screciu fundaş central… ce să mai?! Eu îi învăţ ca să poată să îi bată pe feroviari, altfel nu le spuneam secretul”, a mai spus Becali.

FCSB se află pe primul loc în SuperLiga cu 61, urmată de Rapid cu 51 de puncte și CFR Cluj cu 49 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare