Fostul finanțator din Superliga nu are milă de FCSB: „Am mai declarat-o”!

Fostul finanțator din Superliga nu are milă de FCSB și este destul de sigur de echipa care va ieși campioană, la finalul sezonului. Nicolae Cristescu, om important în cadrul clubului din Giulești în trecut, a afirmat că Rapid va lua titlul anul acesta, după o pauză de mai bine de 20 de ani.

Nicolae Cristescu a vorbit despre echipa antrenată de Cristiano Bergodi și despre patronul de la Rapid, Dan Șucu, pe care îl consideră un excelent om de afaceri. Fostul conducător din Giulești are obiceiul de a merge la meciurile Rapidului de pe teren propriu.

Fostul finanțator din Superliga nu are milă de FCSB

În anul 2013, Nicolae Cristescu prelua clubul Rapid de la George Copos, însă la scurt timp de la aceasta, giuleștenii au dat faliment. Nu se poate spune același lucru și despre businessman, ale cărui afaceri au continuat să prospere. Nicolae Cristescu este prezent la toate meciurile de acasă pe care le joacă elevii lui Bergodi, rămânând un suporter devotat al „Farmecului Vieții”.

Omul de afaceri a afirmat că este foarte impresionat de modul în care se prezintă astăzi Rapidul, spunând, totodată, că giuleștenii vor avea motiv de sărbătoare la finalul sezonului, când, în opinia sa, vor deveni campioni, în dauna „roș-albaștrilor”.

„Am mai declarat-o, deși mulți nu mi-au dat dreptate. Rapidul este campioană! Avem de departe cea mai bună echipă, au fost niște investiții foarte, foarte bune, exact ce trebuia echipei. Toți jucătorii care au venit acum sunt de valoare. Probabil că va mai dura ceva, dar nu foarte mult, pentru omogenizarea echipei. Oricum, avem cel mai bun lot și asta se vede. Și gândiți-vă că sunt doar șapte puncte diferență, iar în ultima etapă avem cu FCSB acasă și de alte două ori cu ei în play-off. Consider că suntem favoriți la titlu”, a spus Nicolae Cristescu, potrivit gsp.ro

Nicolae Cristescu spune că lotul Rapidului este prea puternic

În continuare, omul de afaceri a mai vorbit și despre lotul pe care îl are la dispoziție Cristiano Bergodi. Este de părere că la Rapid nu există rezerve, cei de pe banca lor fiind la același nivel cu titularii oricărei echipe din Superliga, din punct de vedere valoric. Concurența de pe posturile din formația giuleșteană va fi foarte mare, în viziunea sa.

„Toate transferurile au confirmat. Mă uitam la meciul nostru cu CFR pe banca de rezerve. Absolut toate rezervele ar fi fost titulari de drept la orice echipă din prima ligă. Va fi o concurență extraordinară pe posturi, fiindcă rezervele sunt aproape de aceeași valoare cu titularii. Atunci, cei de pe bancă trebuie să dea absolut tot pentru a confirma și a rămâne titulari”, a mai adăugat Nicolae Cristescu, conform sursei menționate anterior

În încheiere, Nicolae Cristescu a petrecut puțin timp vorbind și despre Dan Șucu, patronul de la Rapid, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă. Îl consideră un om de afaceri foarte important și apreciază investițiile masive pe care acesta le-a făcut, pentru ca Rapid să poată ajunge acolo unde îi este locul. Cristescu a catalogat proiectul giuleștenilor drept „cel mai bun din fotbalul românesc”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare