Probleme serioase la Rapid. Un jucător în care Dan Șucu își punea mari speranțe va fi operat în Anglia

Rapid încearcă să-i ajungă pe rivalii de la FCSB, dar primește o lovitură serioasă tocmai când lupta este mai încinsă. Mijlocașul central Mattias Kait are în continuare probleme medicale și a fost trimis în Anglia, unde va fi operat de un specialist. Urmează cel puțin șase săptămâni de pauză.

Mattias Kait va fi operat în Anglia

Mattias Kait este unul dintre jucătorii de la Rapid de care Dan Șucu este foarte încântat. Acționarului principal al echipei din Giulești îi place foarte tare claritatea din joc și angajamentul mijlocașului și a transmis de multe ori mesaje publice în acest sens. Doar că internaționalul din Estonia are probleme medicale și nu va mai juca până la jumătatea lunii aprilie, asta dacă lucrurile privind recuperarea merg bine și nu apar complicații care să-l determine să nu mai intre deloc pe teren în acest sezon.

Mijlocașului i-a recidivat o accidentare, iar în primele cinci partide oficiale din acest an nu a fost nici măcar în lot. Medicii au încercat să-l „pună pe picioare”, dar nu au reușit, iar oficialii clubului au decis să-l trimită în Anglia. Estonianul va fi operat de un specialist.

„Come back stronger! 💪
Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept.
Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.
Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a clubului.

Mattias Kait, pe patul de spital. Sursa foto: Facebook Rapid

Mattias Kait, jucător de bază la Rapid, înainte de accidentare

Mattias Kait a semmnat cu Rapid în luna ianuarie a anului 2021 și a reușit în acest sezon să joace în 21 de meciuri. A fost unul dintre cei mai constanți jucători de la mijlocul terenului, iar fanii au fost încântați de el. Rapid nu are probleme în acest compartiment. Cristiano Bergodi îi are la dispoziție pentru postul de mijlocaș defensiv pe Jakub Hromada și Alexandru Albu, iar pentru pozițiile ofensive contează pe Răzvan Oaidă, Cătălin Cîrjan și Damjan Djokovic, dar și pe Alex Ioniță II și Omar El Sawy.

Rapid a început anul cu cinci victorii și după acest „tur de forță” ocupă locul doi, la șapte puncte de liderul FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare